Wednesday, January 30, 2013

Sick day.


Jak je to možné ani nevím, ale z ničeho nic jsem nějak onemocněla. Normálně bych asi nebyla tak naštavná a řekla bych si: " jo super, odpočinu si od školy", ale ted?  Co to má znamenat? Já nemužu být nemocná přes prázdniny, prostě nechci! Hlavně ale konečně využívám krabičku kapesníků, které jsem si koupila, protože se mi líbil obal, který mi oproti odporné zimě venku, přišel takový krásně svěží. A ted je kvůli odporné zimě a mé nemoci téměr prázný. Dnes jsem toho stihla jak nikdy. Nerada totiž spím přes den, nebo prostě nedělám "nic".
 Dokonce jsem i pomáhala mamce s úklidem, jen abych se cítila mín nemocně. Protože jakmile si přiznám, že jsem nemocná, tak to bude špatné. Dodívala jsem se dokonce na poslední díl Pretty Little Liars, který je zatím jen v Angličtině. A taky jsem se konečně podívala na díly The Carrie diaries, ten seriál je naprosto skvělý, ted jen musím počkat na 4. díl!
Ted jen sedím u stolu a doufám, že se mi splní všechny plány, co jsem měla původně na Jarní prázdniny. No což, naděje umírá poslední.
 Mějte se krásně:*

Lots of love,
yours V.

1 comment:

  1. taky bývám nemocná pravidelně přes prázdniny. obzvlášt ty vánoční, to už je u mě pravidlo:D:/ at je ti lip a všechno zvládneš, Virgi:-* jinak též jsem se ted dala na režim ,,naplno" což znamená, že už nespím před den jako dřív a mám z toho hned lepší pocit, tolik věcí co stihnu-to by mě dřív ani nenapadlo:D:)

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...