Wednesday, February 27, 2013

Day 57 | Bad mood.

Poslední dobou mám opravdu blbé období. Mám pořád špatnou náladu, musím neustále něco řešit + zdraví atd. Mě opravdu zatěžuje a na mém chování to lze nejspíše vidět. Taky jsem kvůli toho ted pár dní nepsala, jelikož jsem na to fakt neměla chut ani sílu. Víte, když se vám najednou vše zprotiví a vše vám příjde zbytečné? Můj případ. Nejoblíbenější části mého dne je asi noc, ale už i ta začíná být na nic, kvůli opravdu zvláštním nočním můrám, kdy se probouzím s neuvěřitelně vyschlým krkem a srdce mi bije o sto šest. Takže si užívám ted už ai jen sprchu díky sprchovým gelům ze Soap and Glory, které jsem si přivezla z Londýna nedávno a čerpám energii z úžasné vůně kterou mají <3 

Clean On Me and Sugar Crush / Instagram
 Taky jsem si ale řekla, že má předešlá "dieta" byla opravdu na nic. Hlavně první zasadní chyba? Necvičila jsem a počítala jsem jen kalorie. Je sice fajn, že má něco malo kalorii, ale když má hodně tuku tak na co mi to pak je, že jo? Takže jsem to celé pozměnila, každý den cvičim alespon půl hodiny, bud před večeří nebo po, ale určitě před sprchou, at nejdu spát cela upocená ( to bych asi nesnesla) a vyřadila jsem absolutně z mého jídelníčku jaké koliv pečivo, at už tmavé, nebo světlé, protože to tmavé sice je dietní, ale taky má spoustu kalorii. Čaj si dám, ale jen s medem ( cukr v něm stejně nemám ráda, uplně to zakazí jeho chut, takže si to užívám) a jinak vodu, zeleninu, sýr Cottage atd. Nebudu vám tady vypisovat jídelníček, protože si nemyslím, že by vás to moc zajímalo, ale kdyby ano, tak určitě napište do komentářu :)
Z toho cvičení sice nemůžu vůbec chodit ze schodů, nebo si sednout, nebo se zvednou, jelikož mě to neskutečně bolí, ale alespon vidím, že to zabírá :D:)

dnešní oběd/ instagram

Taky jsem si pořídila termosku, jelikož jsem NIKDY žádnou neměla a tahle byla docela levná (149,- /Tchibo) a super nápad je, že se na ni dá kresit přiloženými fixy ve dvou barvách, které pak libovolným hadříkem pouze setřete, akorát, nevýhoda je, že se s nimi špatně kreslí podle mě :D

Neskutečně se už těším na jaro, na čerstvou trávu a kytky ( je mi líto alergiků, protože to je na jaře skoro to nejkrásnější ), až se začne oteplovat a budu moct sedět venku aniž by mi nemrzl zadek :D Ach.
Na co se nejvíce těšíte vy?:)

Lots of love,
yours V.

2 comments:

  1. Cvičení je určitě super volba, ale úplné vynechání pečiva je hloupost. Taky jsem ho asi 2 měsíce nejedla a i když se to tváří jako osvědčený způsob, jak zhubnout, je to nesmyslné (celý život nejíst pečivo?) Myslela jsem, že mi pečivo bude chybět, ale teď mi stačí, když si ho dám tak 3x do týdně, ani ho nepotřebuju, spíš mi jde o "doplnění" sacharidů. A celozrnný chléb není dietní, je tučnější než chléb z bílé mouky, protože obsahuje semínka, které jsou tučné, ale jsou to ty správné tuky, rozhodně je pro tělo prospěšnější než pečivo světlé :) A nechci rýpat, spíš ti poradit, ale rýžové chlebíčky jsou největší omyl. Dovolím si zacitovat blogerku Nikki (mojetelo.blogspot.com), která má dle mého spoustu zkušeností a která i mě šokovala svým názorem na rýžové chlebíčky:

    "Pokud můžete, a jde vám opravdu o co nejefektivnější shazování kilogramů, vyřaďte ze svého jídelníčku rýžové chlebíčky, jejichž začlenění často vídám. Je spousta potravin, které se tváří a prodávají jako zdraví prospěšné, ale není tomu tak a v rámci redukčního jídelníčku tam tyhle chlebíčky opravdu nemají co dělat. Obsahují vysoký glykemický index, dokonce dvakrát vyšší než čokoláda, což znamená, že mají nízký sytící efekt, jsou lehké, ale přitom kalorické, obsahují hodně cukrů, které tělo neumí v daný okamžik využít a do krve vyšle velkou dávku insulinu, která hladinu cukru v krvi sice sníží, ale tělo tím také dostává příkaz, aby nebralo energii ze svých tukových zásob, ale naopak, aby nával této nové energii uložilo k té ostatní. Proto jsou tyto chlebíčky naprosto nevhodné nejen z hlediska hubnutí, ale také z hlediska udržení váhy. Takové potraviny s vysokým glykemickým indexem se chovají stejně. A takto nevhodných je opravdu hodně."

    Po přečtení všechny mé zásoby letěly do koše :D Doporučuju si toho pročíst víc, je toho plný internet :) A držím palce.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc,že jsi to napsala, vůbec by mě nenapadlo,že by mohly být tak hrozné. Hned je vyřadím a koupím celozrnné tmavé pečivo :)

      Delete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...