Saturday, June 29, 2013

#june_29 | 9th day in Leeds.

Hi Lovelies.

Tento článek bude mega krátký, jelikoz se jeste musim sbalit atp. A píšu vám z mobilu, protože ted se mi fakt ntb vytahovat nechce. Krom toho, že jsem dnes ráno vstala s tím nejvíc převráceným bolavým žaludkem, bylo vše v pohode. Sice jsem  toho za dnešek, pro jistotu, moc nenacpala, ale lepší  jak riskovat něco horšího, když zítra letím a jedu ještě vlakem. Asi kolem 12. mě vzali na nákupy, které se dá říct, vydařily, docela se i bojím, abych neměla moc těžký kufr, to by byl mazec :D
   Hlavně vnitřek kufru vypadá fakt vtipně, plovinu zabraly boty, druhou produkty od Aussie. ( mam jich celkem 9 kusu i se sprejem proti poškození teplem) . Nakonec jsem si nekoupila TOMS, což mě mrzí, ale přišlo mi, že mi nesedí :( Tak jsem si koupila tenisky od Superga, které sice stály o 10 liber více, ale pokud pamatujete muj "wishlist" bot, tak tam byly take a jsem z nich fakt nadšená.
 Taky úspěšně oznamuji, že už nemám ani libru :D Zato jsem pořidila všem docela fajn dárky, doufám, že z nich budou mít ostatní radost. A tak hrozně mě boli prsty a ruka !!!
 V Primarku jsem se zblaznila a pořidila si slušně velkou tašku věcí ( vše, co jsem si dnes koupila, budete mít v Pondělí večer na blogu v Haulu).
Chtěla jsem tady aspoň přidat fotky z mobilu, ale to bych se musela přihlasit na Google + a nechce se mi. Samozřejmě je tady dám později. A už se hroozně těším domu! :( A za láskou, tak moc moc moc ...
Mějte se krásně :*

Lots of Love, yours V.



No comments:

Post a Comment

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...