Tuesday, July 16, 2013

#july_17 | Surprise!

Hi Lovelies!

Zdravím. Tak konečně vám mohu napsat proč jsem se tak moc těšila na Pondělí.
Bohužel, nepovedlo se mi to včera večer, kvůli náhlému zvratu, ale už jsem konečně tady.
 Tak zaprvé ... Příjela mi máma z prodlouženého víkendu v Miláně.
 Někomu to možná nepříjde dlouho  aříká si, jaký jsem maminčin mazánek, ale mě vždycky tak chybí. Nojo, zadruhé ... Přivezla mi tílka od Brandy Melville! Sice 3 a z toho jen 2, které jsem fakt chtěla, ale pořád mám neskutečnou radost a můžu být vůbec ráda, že mám apon něco.





 Chtěla jsem i beanie a různé prstýnky atp. , ale po slevách tam měli poloprázdno, takže mohu být ráda, že tam vůbec něco našly.

Brandy Melville znám hlavně díky beauty gurus, jako jsou Bethany a Meredith a časem jsem si ho opravdu zamilovala. O to větší překvapení přišlo, když jsem zjístila, že je to italská značka. Minulé prázdniny jsem ho hledala v Palermu, ale jeden zavřel asi 2 měsíce před tím, než jsem se tam dostala a další už jsem nestihla najít. Tak jsem využila příležitosti, napsala mamce adresu a těšila se, co najde. Taky jsem doufala, že najde mé vysněné boty o kterých jsem se zmínovala zde, ale měli je všude vyprodané. Nečekaně. Uvidíme, snad je najde kamarádka, která je zrovna také v Italií na dovolené, nebo je pak budu muset hledat sama na Sicilií.
Taky jsem se těšila na to, až vám napíši, že chystám nový design. Zatím nevím, kdy bude hotový, dnes jsem posílala menší skicu. Vytváří ho velmi milá slečna, která má také blog (http://myfabstyle.blogspot.cz/) a vytváří designy za dost přijatelnou cenu ( jednodušší 100,-, složitější 150,-) :)
 

Jelikož mi docházely základní kousky mé dekorativní kosmetiky, koukla jsem se do Rossmannu, kde jsem zůstala opravdu mile překvapená. Maji tam dost příjemné slevy. Například řasenka od Maybelline "the Colossal volum' express" bez slevy 250,- a se slevou jen 190,- a pudr, který stojí myslím 109,- jsem koupila za 79,- :))

Taky by mi zítra měly přijít fakt boží kratasy, od jedné slečny, která má na internetu menší obchůdek s velmi zajimávými kousky. Určitě stojí za to, se na ně podívat :)
http://winwin.bigcartel.com/
Přidává tam postupně dennodenně.

Zítra jsem celý den v práci, jelikož se pomalu v Ostravě chystáme na hudební festival Colours of Ostrava, kdy tady bývá dost lidí, různých akcí, Festival v ulicích atp.

Mějte se krásně:*


Lots of love, yours V.

11 comments:

  1. Trička jsou boží! Bára je v designu moc šikovná, tak jsem zvědavá co "provede" s tvým blogem :D Asi se kouknu do Rossmanna na ty slevy jak píšeš, třeba tam něco objevím :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dofam, ze ano. Ja to nasla rovnou v Maybelline vyrobcich, ale vetsinou v Rossmanu maji takove stojany, kde hodi ruzne slevnene veci :)

      Delete
  2. Tílka jsou supr! Beanie jsem taky dlouho sháněla a nakonec radši objednala z Asosu. A jsem moc zvědavá na ten nový design! Taky bych ho totiž potřebovala. Odteďka tě sleduji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja hrozne moc chtela ten stay weird, nebo bad hair day. Ten je bozi! Ale mela jsem smulu :(

      Delete
  3. tričko i love you to the moon and back sa mi veľmi páči, je jednoduché a pritom také milé:D a púder Stay Mate mám najradšej:)

    a na nový vzhľad stránky sa veľmi teším, myfabstyle má skvelé designy:)

    ReplyDelete
  4. ten puder sa riadne oplatil!

    Inak uz len 5 dni do konca SUMMER giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Pekné vecičky, vedela by som si vybrať ! :3

    GiveAway → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-firmoocom.html

    ReplyDelete
  6. A ten pudr by jsem potřebovala, je super, ale celý se mi vysypal a tady kde jsem není drogerka.. :D Jinak pěkné tílka ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mě taky věčně skončí jako sypký z tuhého :D Na takové věci mám štěstí!

      Delete
  7. super trička!
    a tú maskaru milujem! som jej verná už dobrých pár rokov.

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...