Sunday, August 4, 2013

New In | Never late for Summer sales!


Hi Lovelies!

Konečně už mám za sebou ty ohavné 4 pracovní dny za sebou!
Včera už jsem z toho kolem 11. večer začínala mít fakt halucinace. Ještě mám toho tolik na práci před odjezdem. Nemám ani sbaleno, nic! A můj pokoj vypadá jak po výbuchu atomové bomby. Taky se modlím, aby mi zítra ráno konečně přišly šaty, které jsem objednávala z BeChick.com .
Zítra konečně dostanu výplatu a kolem 12. letím z Ostravy do Catanie, odkud pojedem do našeho ubytování číslo 1 ( protože jich má být víc  a nevím v jakém městečku budeme bydlet první týden). Každopádně, stejně budu první týden úplně mimo mou rodinu, i když ne tak docela, jelikož budu týden bydlet u Eliany, která je pro mě něco jako sestra ( od 6 měsíců do 5. let byla v Italií mou chůvou a prakticky jsem vyrůstala u nich doma, takže se neskutečně za ní těším <3
Dnes bych vám chtěla ukázat, že na slevy ( jak píši v názvu) není opravdu nikdy pozdě!
.
Finally, i'm done with my last week at work and im so exhausted but happy at the same time.
Because ...! Im leaving tomorrow at 12 p.m. for Sicily. Ang im gonna spend almost 3 weeks there, which i think is amazing. At least for me after a whole month of working. I should spend the first week at Eliana's flat ( Eliana used to be my babysitter when i was little and i actually lived there more than at home, because my parents had a lot of work ), and the last two randomly from one amartman to another. My luggage is still empty, because i hadn't had time to pack it. And im hoping, that the dress i ordered from BeChick.com will arrive early in the morning, so i can pack them with me too.
Today i'd like to show you, that is really never to late for sales!
.
. V pátek jsem měla v práci asi 4 hodinovou pauzu a s holkama jsme si zašly na Starbucks, u kterého nám E. řekla o neskutečných slevách v bižu obchůdku I am.
 Upřímně, pomyslela jsem si, že to bude stejně nechutně přebrané, ale to, že tam stojí jakýkoliv kus šperku ( náramek, nahrdelník i prstýnky) 30 korun, mě neskutečně táhlo dovnitř. Nebylo to tam přebrané a dokonce jsem mamce za 30 korun koupila knuckle ring s mořskou hvězdou a perličkou, který mi pořád krade, jen za zmíněných 30 korun ( já ho v červnu platila 129,-).
Takže jsem odcházela z obchůdku, v taštičce 240 korun nákupu, ale se sedmi kusy různé bižutérie :) Koupila jsem náramek dokonce i známe od mamky. A máme 2 prstýnky :) Co jsem si nakoupila já se můžete podívat ve fotkách.
.
On Friday i'v had a 4 hours break from work so i went to Starbucks with my two friends E. and Ch. And there it all started. E. sayd something about "crazy sales" in a little bijou shop called I am. I immediately tought that is not really exciting, because all the nice and beauty things would be sold out, but i was wrong. And every piece of jewelery cost only 30 crowns! I also found a knuckle ring, that my mum always steal me ( and i paid for it in June 129,- crowns).
In total i spent 240 crowns on everything, but i was so happy, because i'v had 7 pieces of jewelery in my paper bag :)
In pictures below you can see what i bought.







Tento úžasný Hamsa řetízek jsem koupila taká za pouhých 30,- 
Řetízek s pouty můžete koupit v Claire's za 129,-
.
I bought this awesome necklace also for 30 crowns.
The handcuffs one is from Claire's.
  

Taky jsem neodolala a v Tetě jsem si koupila další dva laky od GS Stars Enamel v ostínech 02 Saphire a 06 Aquamarina ( 90 Kč (kus))<3
.
I also couldn't resist to buy more of thesen awesome nailpolishes Stars Enamel by Gabriella Salvette. I bought two in shades 02 Saphire and 06 Acquamarina :)

Takovou nalepku zdobil celý roh obchůdku I am :)
.
This sticker was on every single piece of jewelery in the corner of  I am.

A jelikož mi máma čte blog, tak mě při focení šperků poprosila, at vyfotím její nové gelové nehty, tak prosím mami :D:)
.
And because my mum reads my blog, she asked me to take a picture of hers new gel nails to put it here. So are you finally happy mum? :D:)

Krásnou neděli plnou relaxi přeji!

Lots of love, yours V.

6 comments:

  1. Ty laky jsou prostě skvělý !:) Jinak snad ti ty šaty příjdou:D:) Užíj si cestu:) Jinak krásné fotky:)

    ReplyDelete
  2. Modrej prstýnek je nádhernej :) Doufám, že ještě zítra v I am něco bude! :)

    ReplyDelete
  3. Ten náramek se mi moc líbí a vlastně docela všechno! :)

    ReplyDelete
  4. taky jsem se stavila v I am na slevy a musela jsem se hodně držet abych to tam neskoupila ve velkým :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Primo. To bylo desne, ja si chtela koupit uplne vse :D

      Delete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...