Tuesday, January 28, 2014

Neutrogena / Visibly Clear | Pink Grapefruit daily scrub vs Spot stress contol daily scrub


Hi Lovelies!

Dnes jsem si připravila pro vás článek ve kterém se s vámi chci podělit především o mém obrovském zklamání a "comebacku" ke staré dobré lásce ( ach ano, nenadarmo se říká "stará láska nerezaví").
Cca. před dvěma týdny, jsem v obchodě zahlédla "růžovoučký" ( já růžovou moc nemusím, ale sem tam ji mám ráda, zaleží ... jak na čem, žejo) peeling od Neutrogeny, který k tomu všemu i hezky voněl. Říkám si, proč jej nezkusit, na obalu psali "pomáhá odstranovat akne a nečistoty a zanechává čistý, svěží pocit", což přiznejme si, zní celkem fajn ne?
Neutrogena
je přece kvalitní a z předešlých zkušeností, jsem byla celkem spokojená, tak proč ne? A já, která od vysazení antikoncepce docela bojuji s pupínky především na čele, začínám zkoušet vše možné, jen abych se jich konečně zbavila ( už jen , protože je to takový nezvyk!). Takže jsem po grapefruitovém, růžovoučkém, vonávémpeelingu sáhla, strčila jej do košíčku a těšila se, až ho doma vyzkouším.
Mno, hezky voněl, to jo, ale ... Jako peeling mi přišel hned po prvním použití nic moc. Samozřejmě, pro lidi, kteří mají opravdu extrémně citlivou plet, bude naprosto ideální, ale já čekala větší učinnost.
Co se týče čistěni pleti, čistila jsem si jim plet každý večer a ani po 2 dlouhých týdnech, kdy jsem se důkladně odličovala každý večer a poté používala zminovaný peeling, jsem necítila vůbec žádnou změnu. Jo, jaké zklamání!
 Pak jsem viděla u kamarádky, které jsem sama doporučila starý dobrý spot stress control (také od Neutogena a za stejnou cenu, jako ten prokletý "růžovoučký" - 159,-) , po týdnu užívaní neskutečné zlepšení pleti, co se černých teček a podobných nečistot týče.
 Takže jsem tuto neděli letěla do drogerie a okamžitě si jej znovu koupila. A hádejte co? Hned po prvním použití, jsem měla plet viditelně mnohem více čistou, hebkou a hydratovanou, než po dvou týdnech s jeho "růžovým kámošem".
Takže přestože oranžovou a zelenou (ještě se žlutou, brr) zrovna 2x nemusím, tak ji tentokrát dám zaslouženou přednost, před něčím, co má jen "cukrátkovou" barvu a nic z toho.
A pokud jako já momentálně bojujete s nečistou pletí, opravdu vřele doporučuji <3





Lots of Love, yours V.

3 comments:

  1. Zajímavý, já mám ten spot sress a nemůžu říct, že by se mi plet viditelně zlepšila, ale nějaké účinky tam vidím. Až dojde, zkusím ten grapefruitový tak díky moc za tip.

    ReplyDelete
  2. zkoušela jsem oba, ten růžový mi nepřišel tak špatný jako toběě, ale souhlasím s tím, že ten zelený je mnohem lepší:)

    ReplyDelete
  3. To znie zaujímavo a asi si po ten oranžový pôjdem aj ja. V poslednej dobe mám dosť nepekné čelo, tak snáď... :)

    Ema

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...