Friday, September 5, 2014

Say Hi to the New Blogger of SWNALM!


Hi Lovelelies!

So ... Lately my life is turning a bit crazier than it used to be ( but I can't tell you much about it until is 100% sure) so I've decided to do another little/big change in my life to add even more spiciness ( and other interesting bits) to my blog.
 Who else could I have imagined to contribute on my blogposts than Kristýna?
 If you follow my blog for a year or so, you might recognize her from some older OOTDs and random Diary posts. We've been friends since middle school and we still catch up almost every second day for a coffee break ( usually in our favourite lovely coffe place where we chat about all the things we love/hate etc. with the company of a double latte macchiato).
I love her, her style, her determination and trust her very much in everything she does , so I actually couldn't wish for a better partner in crime.
She inspires me daily with all of the joy she brings me just with a simple smile ( that she wears as her best basic accessory)and gives me so much hope and positive vibes we all need in our lives.
I hope you're going to like these changes as much as I'am excited for them to happen soon ... You know, I think is much better to see life from other aspects than just from one person, we all have different points of view, different opinions so here we are and we promise you to do our best and give you that kind of entertainment you look forward to see in blogposts. 


Takže ... Momentálně v mém životě nastává plno zvratů ( o kterých hodlám brzy napsat, ale samozřejmě, až budu mít vše potvrzeno černé na bílém) a tak jsem se rozhodla, že udělám další změnu a vložím blog i do rukou někoho jiného, do rukou někoho, komu věřím na 100% a především věřím, že blogu přinese mnoho dobrého.
 Kristýnku už jste mohli pár krát zahlédnou na lonských OOTD postech, které jsme dělávaly napůl, dá se tak říct, nebo na některých Diary postech. Miluji její styl a je pro mě velmi inspirativní osobou, takže bych se o mou inspirací chtěla podělit i se světem. Můžete se těšit na různé "Diary", fashion posty, beauty posty a podobně ... Rozhodně už tady bude o zábavu postaráno. Samozřejmě se na konec článku vždy podepíšeme, aby jste věděly, kdo zrovna píše.  Už dlouho jsem o takové změně uvažovala, protože sama moc nestíhám a pořád je přece lepší se dívat na svět ze dvou pohledů, než jen z jednoho, není tak?
 K. znám už poměrně dlouhou dobu a tak jsem si řekla, že tak úžasnou osobu si nemohu přece nechat jen pro sebe, takže tadaa ... Doufám ( a hlavně věřím), že se vám tato menší/větší změna bude líbit.
Dnes Vám ji chci představit OOTD, které jsme nafotily dnes odopoledne po tom, co jsme se na všem v neskutečné rychlosti domluvily, takže se omlouvám, že kvalita je z mobilu, ale slibujem, že se budem časem zlepšovat. Ted už musíme, když jsme na to dvě.

 Krásný víkend a dobrou noc <3



 Handbag / H&M , Black T-shirt with long sleeves / Reserved, Jacket / Reserved, Denim shorts / Gate, Shoes / VANS, Sunglasses / Ray-Ban Wayfarer

Lots of Love, your V. and K.



4 comments:

  1. Tak to bude zase super oživení :) Krásný outfit
    veru-life.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Přeji, ať vám to spolu na blogu klape :)

    ReplyDelete
  3. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Obchodujte kdekoliv Váš čas je peníze. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...