Sunday, December 7, 2014

#POSTMAS 2014 ❄ | day 6/7


Hi Lovelies!

Jaký jste měly víkend? 
Jak jsem psala v předchozím článku, v Soboty nebudu přidávat, protože jsem od 10. ráno, do půlnoci v práci a jelikož to jsou denní posty, tak by nedávalo rozum něco přednastavovat. Každopádně  včera bylo v práci neskutečně přeplněno( ach ten vánoční čas) a ke konci už jsem se táák moc těšila do postele, že se mi ani nikam jinam nechtělo ( i když jsem to měla původně v plánu). Byla jsem vůbec ráda, že jsem našla sílu se osprchovat a vlézt do postele, aniž bych v té vaně usla. Odpoledne mi ale P. přinesla, jako nejmilejší kamarádka mé oblíbené kafé, čímž mi neskutečně zpříjemnila alespon tu obědovou pauzu, kdy jsme se najedly spolu.
Mamka mě tpřekvapila tím, že mi na "Mikuláše" koupila v Bershka tričko a bráška můj oblíbený zelený čaj od M&S, což jsem ani od jednoho nečekala, takže má radost byla o to větší. 
Dnes jsem vzhledem k mojí včerejší únavě vstala poměrně brzy, nasnídala se a dokonce i uklidila a pokusila se o další takové ty otravné domací práce, které většinou všechny s chutí děláme :)))


 Po obědě jsme se vydali s rodinkou do Ikea, která byla přeplněná tak neskutečně moc, že jsme u pokladen nechali celý vozík ( sice tam bylo jen pár věcí, ale i tak) a odešli s prázdnou. Ty fronty byly neuvěřitelné. Chvilku jsme se prošli po (přeplněném) Avionu , kde jsem konečně viděla, kde asi tak přibližně je Zara, Pull and Bear, nová Sephora (která je polovičí, než bývala :( ) apod. (joo, to brzo no :D) a cestou za dědou nás rodiče hodili do Forum NK. A. chtěl na horkou čokoládu, tak jsme zašli do DM a poté klasicky do Tchiba , kde jsem donutila bráchovi kávu, protože jim došla čokoláda a samozřejmě ji nechal úplně celou ( tak jako, zkusila jsem). 
Ted se chystám na opakování otázek z autoškoly a tak moc se těším, až to konečně budu mít za sebou. Držte palce <3 

V DM měli AKCI na krémy od Garnier  1+1 do 9.12. , pokud by vás to zajímalo, rozhodně se skočte podívat. Měli asi 5 druhů a 2 vás výjdou na 140,- 


Lots of Love, yours V.

3 comments:

  1. Líbí se mi to tričko a krém z růží od Garnieru jsem měla taky a byl fajn:)
    Blog by Veru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vcera vecer jsem ho zkusila a musim rict, ze na tu cenu je skvely :))

      Delete
  2. Ružový krémik od Garnieru používam už roky, som s ním veľmi spokojná:-) Odporúčam vyskúšať aj odličovacie mliečka, sú tiež super:-) day by day

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...