Sunday, June 16, 2013

#june_16 | To England on Friday!


Hi Lovelies.

Je to nějakou dobu, co jsem nenapsala, ale pochopte. Týden před klauzurama. Navíc, v pátek jedu/letím do Anglie. Konkretněji Leeds a jeden den do Londýna
Ani si neumíte představit, jak moc se tam těším! Hlavně díky tomu, že tam jsou nákupy na jiné úrovni než tady. Už jsem si, pro jistotu, udělala celý dlouhý seznam věcí, které bych si tam přála pořídit. Nevím, jaké budu mít v Leedsu možnosti, ale doufám, že se v Londýně dostanu na Oxford street, ve které už se lépe vyznám, kde co je a najdu tam vše potřebné. Nejvíce se asi těším do Boots ( pro ty, co ho neznají, není to obchod s botama, i když to podle názvu může tak vypadat, ale je to ta nej drogerie/parfumerie, do které 100% doporučuji nahlédnout, pokud máte možnost), kde se pokusím "nezbláznít" a neutratít všechny vydělané peníze. 
Tak to bude těžké! Pak samozřejmě můj milovaný TOPSHOP, AA, Zara, River Island, Urban Outfiters, Primark, New Look, Forever 21, Victoria's secret, Brandy Melville ... No znáte to. Taky si před odjezdem chci pořídit nějaký lehčí digitál, přesněji Coolpix L610 a pokud ho někdy, někdo měl v ruce, nebo ho vlastní, budu ráda, pokud napíše, co si o něm myslí ... Jelikož tahat se s zrdcadlovkou není zrovna "nejlehčí" záležistosí a pokusím se udělat, pokud se nebudu stydět, různé vlogy. Třeba i Haul, ale to neslibuji, jelikož to bude chtít hodně odvahy a nevím, kolik ji budu mít. 
Taky se hrozně těším do rodiny, kterou už naštěstí znám z minulého roku, kde jsem bydlela 10 dní a všichni byli opravdu úžasní. Jo jídlo v Anglii, radši nekomentuju. To by byly samá sprostá slova, ale třeba zhubnu. Každý národ má jiné chutě, prostě to tak chodí. Tak stejně jako jim nemusí chutnat Italská, nebo česká jídla. 
Ted zbývá jen úspěšně dokončit školní rok, klauzůru a po návratu z Anglie už budu mít "prázdniny, což sice znamená, že budu ob den pracovat, ale "bez práce nejsou koláče". Pro zajímavost, co si nejvíce přeji koupit v Anglii, se pokusím tady přes týden ukázat můj Wishlist a doufám, že se mi tady vleze :D
Přeju krásnou neděli a doufám, že se vám přes týden budu moci ozvat, jelikož to bude nejvíc "fuška" vše zvládnout a nezkolabovat ( ve čtvrtek klauzůry a v pátek vstávám ve 3 ráno, abych ve 4.10 mohla být na Hl.nádraží a ve 4.29 mohla odjet do Prahy na letiště, supeeer )
Přeji krásnou něděli.

Lots of Love, yours V.

No comments:

Post a Comment

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...