Tuesday, June 25, 2013

#june_25 | 5th day in Leeds.


Hi Lovelies.

Tak se opět ozvývám. Ráno jsme nakonec dorazily na full english breakfast, která mi ale ne zrovna 2x chutnala (párek, fazole, vaječina, anglická, toust s máslem), jelikož já po ranu, jako správna Italka nejradši nic nejím, nebo když už něco malého a sladkého. 
Poté jsme byli rozděleni do 4 skupin a museli jsme absolvovat, myslím že, 3 hodiny, což byla výtvarka, zpěv kde jsme se učili tradiční Yorkshirské písničky a poté hraní na hudební nástroje, kde mě dokonce požádali, abych vystupovala před lidma, tak jsem ji řekla, že si fakt nemyslím, že jsem na to nejvhodnější osoba a díkybohu mě z toho vypustili :D 
Zítra nás čeká Flamingo land, což je takový větší zabavní park s atrakcema a co si pamatuji z minulého roku, tak byl docela v klidu. Po tom co jsem byla i v Gardalandu a Mirabilandii, tak z něj nejsem zrovna "vedle", ale pořád je to radost. Je docela fajn, že to máme zadarmo, když vstupné prý normálně na osobu stojí 1000,- . 
Pořád si nemůžu zvyknout na jejich způsoby jidla a hlavně časy. Oni tady jí večeře už v 5 hodin, což je pro mě mega, jelikož touto dobou se většinou vrácím ze školy a dám si něco malého na svačinu a večeři jím až tak o půl 9. , někdy iu v 10 večer, i když to už je možná i dost pozdě :D Před chvilkou mě vzali nakoupit do Tesca, kde jsem si koupila své první Starbucs Caramel Macchiato, které asi miluji nejvíc na světě <3 A taky děkovnou kartičku pro naší Angličtinářku, jelikož po této akci jde do důchodu.
Mějte se krásně :)
Nejlepší káva na světě! a děkovná kartička :)
Ranní schůze.
Můj suprčupr výtvor :D
Přeplněná školní jídelna.
Filnální vystoupení.
Cop z 5, který na mých krátkých vlasech ńejde vidět v plné kráse.
Všechny děti se tak snažili, že byli celou dobu potichu, jak se soustředili <3

 

Lots of Love, yours V.

5 comments:

  1. krásný obrázek! :) ta káva ze Starbucks vypadá lákavě, musím jí vyzkoušet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :) je výborná, určitě doporučuji!

      Delete
  2. pěkný fotky, mňam to kafčo bych si dala a pěknej výtvor :)

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...