Wednesday, June 26, 2013

#june_26 | 6th day in Leeds.

Hi Lovelies.

Jak už jsem předtím psala, dnes jsme měli v plánu Flamingo land. Je to takový ne velký, ne malý zabavní park se spoustou různých atrakcí a mini zoo s akváriem :)
 Od rána naštěstí počasí slibovalo dobře! Dorazli jsme asi okolo 11. a jelikož už jsem tam byla minulý rok, tak jsem byla jen na jedne atrakci. No, moc jsem toho nevyužila, ale mě takové věci moc neberou, aneb aspon ne, když tam nenmám žádné dobré kamarády, kteří by mě hecli. Takže jsem věšinu času strávila hlídaním tašek, ale zato mám žaludek v pořádku :D
 Mamka od H. mi dala na svačinu tolik věcí, že bych to mohla mít jako chody po celý den, tak jsem se podělila s P., která narozdíl odemne neměla vůbec nic a zjístila jsem ... Tadá. Že se mi rozlila štáva z ananasu přes celou kabelku, takže mám ulepené jeansy a díky bohu už umytý zbytek obsahu  kabelky. Bohužel, kabelka jen těžko půjde umýt, tak uvažuji, že ji asi s těžkým srdcem budu muset vyhodit :( Ale tahat si ji v kufru, kde mi pak bude vonět vše po ananasu fakt nehodlám.
Po zbytek dne jsme se prošly téměř po všech atrakcích, po mini zoo a akváriu a dokonce jsme jeli i třemi vláčky, které jezdily přes celý areál Flamingo landu. Nejvíce holky zaujali automaty. P. si to jela celou dobu na tom tanečním, kde mohla alespon "spálit" megatučnou anglickou stravu a ostatní si to jely na automatech s plyšáky a musím uzante, že byl fakt dobré, jelikož měla každá aspon jeden. Já se sice pokusila, ale s mou smůlou to nemohlo dopadnout dobře a taky že nedopadlo. Nemám nic, ale no jo. 30 pencí nikdy nikoho nezabilo :D
 Jak jsem kolem půl sedmé přijela s H. zpátky pusitla jsem se do vaření tradické italské "Pasta al Pomodoro", kterou miluji nejvíc na světě a tak moc se mi povedla, že mi přišlo, že jím doma! Konečně něco pořádného k jídlu a jím, doufám taky dost chutnalo. Dokonce jsem si chtěla přidat, ale bylo mi to blbé, přecejen můžu být ráda, že mi koupili všechny ingredience k tomu, abych ji mohla uvařit. A navíc se tam stejně mamka s H. hádali, kdo si ten zbytek vezme zítra do školy/práce, což mě docela i těšilo, že to aspon nebylo zbytečné :D
 Ted ležím na posteli nejvíc unavená na světě, pokusím se stáhnout nový díl PLL a porelaxovat.Zítra mě čeká Anglická školka celý den, to zas bude no :D Mějte se krásně :)

Lots of Love, yours V.

















6 comments:

  1. Leeds vypadá naprosto skvěle! :) A ten park taky :D Já bych si to ale moc neužila, protože na atrakce moc nejsem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já už se těch atrakcí docela bojím, takže se radši jen dívám a už z toho mi bylo špatně někdy :D

      Delete
  2. ty fotky jsou naprosto úžasné!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc, před výletem jsem si koupila nový foták, tak s ním ted fotím jak o závod :D:)

      Delete
  3. krásné fotky! Muselo to bát skvělé! A už jsem si vygooglila recept na ty těstovinky a nikdy jsem je neměla, ale určitě je zkusím:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Až je jednou zkusíš, snad pochopíš, proč je tak miluji! Jsou nej a hrzoně lehké, jak na přípravu, tak na žaludek, což je skvělé.

      Delete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...