Thursday, June 27, 2013

#june_27 | 7th day in Leeds.


Hi Lovelies.

Dnešní den ve školce byl fajnový.Sice jsem si vzala sebou vybitý foták, ale ještě, že jsem mohla vyfotit něco málo mobilem ... Šli jsme tam pěšky asi 25 minut, přesto, že průvodčí řekl, že to netrvá déle jak 10 minut. Sotva jsme dorazili, ptali se nás co bychom rádi k obědu a pak nás rozdělili po dvojicích, ve  kterých nás pák posílali dělat různé aktivity do růžných tříd. 
Ty děti byly úplně aaa <3 Jedna malinká mě pořád chodila objímat achytala za ruku a další holky se mě zeptali, jak se řekne česky "baby" a od té doby nám pořád říkaly "miminko" :D
 Oběd byl, jak to napsat, britský. Začínám docela dost chápat, proč se u nich nepřeje dobrou chut. To by znělo hrozně ironicky :D Ale pořád lepší brambory se sýrem, než další smažené hranolky! Fuj, fuj, fuj. Olejový průmysl tady musí vydělávat fakt miliardy! A já nechci ani McDonald ani nic jiného vidět tak další  měsíce, nejméně! Po obědě jsme vyráběli nějaká slunečnice ve znamení Holandska. Jelikož v té školce byl takový mezinározdní den. Prvně jsme se učili Řecké tance, pak řeckou abecedu. Pak vyráběli Gambijské masky, viděli prezentaci Alfonsu Mučovi (:D) a České republice (Vím, že je Mucha, ale Angličané neumí říct Ch, tak říkají Muča). Všechny malé dárečky, co jsem donesla pro malé děti jsme dali učiteli dohromady do jednoho pytle, at to předá řediteli, jelikož jsme se báli, že nevýjde na každé dítě a to by pak nebylo fér. 
Po školce jsme šli zpět do školy, kde nás čekala ta nejhorší zpráva. nakonec se nejede do Londýna. Neumíte si ani představit, jak hrozně jsem naštvaná. Já tady prakticky jela hlavně kvůli toho! A nepochopila jsem ani náhodou, proč nejedem. Říkali něco, že autobusová společnost vyhlásila bankrot nebo co. Ale to snad můžou jen tak, ze dne na den? CO TO DO ******? Místo toho, našli jako náhradní program Space Museum, kde se mi upřímně vůbec nechtělo a H. taky ne, tak jsme poprosili mamku od H., at nějak zařídí, že tam nemusíme a můžu si konečně nakoupit, jelikož jsem si všechny peníze šetřila do Londýna na nákupy a když tam nejedem. Tak mě to mrzí :( Ale aspon, že zítra nemusím do školy. 

Gambijské masky.

Chutný obídek.

Lunch time.

Holandské slunečnice.

Olympijský projekt, kterého jsem se zůčastnila minulý rok a byl naprosto boží! Taky tam kromě České republiky přijelo Španěsko, Polsko, Čína, Slovensko, Německo, Holandsko, Zimbawe, Gambia, Litva - nikdy na to nezapomenu!)

Taky Vás moc prosím, přítel s jeho kamarádem rozjíždějí firmu, která natáčí různé hudební videa, taneční videa svatby .... Mají fakt skvělé nápady a samozřejmě se budou zlepšovat čím dáol víc! Určitě se podívejte na jejich první video. Sdílejte a odebírejte! Nebudete litovat :)) Děkuji moc.
Najdete je i na FB: https://www.facebook.com/pages/Phantoma-Production/123782401164174?fref=ts
Mějte se krásně a krásné vysvědčení a zítřejší párty přeji! At vám prázdniny začínají co nejlépe <3

Lots of Love, yours V.



4 comments:

  1. týjo, tal to by mě naštvalo, že nejdu do Londýna ;) upřímnou soustrast, ale snad si to i tak užiješ ;)) a pěkný fotky, i když ten oběd opravdu nevypadá moc chutně ;))
    http://www.head-up-baby.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Však jsem tam taky napsala, že mě to štve, ale co mám dělat žejo :) Díky, no taky nic moc nebyl :D:)

      Delete
  2. Super fotky! Já jsem taky měla jet do Londýna, ale nakonec to kamarádka odřekla, takže nic.

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...