Friday, June 28, 2013

#june_28 | 8th day in Leeds.


Hi Lovelies.

Ani si neumíte představit, jak hrozně moc se těším domů! A především za M. Tak hrozně moc mi chybí ... Ještě 2 dny a konečně ho uvidím. To je jak sen. 
Včera jsem sice ptala, že mě vezmou na nákupy a koupím si vše, co jsem si chtěla koupit v Londýně, ale místo Leedsu mě vzali do Castlefordu, který je o dost menší a hodně obchodů, které jsem hledala tam nebylo.
 Alespon jsem si v Poundland koupila skvělou pokladničku, do které si chci od návratu do Česka šetřit na výlet do Cali(fornie). Jo, bude mě to stát hodně usilí a nebudu si moct dopřát tolik věcí, co mám ted, ale za ten zážitek mi to stojí! A navíc, ta pokladnička je ták nadherná, že si myslím, že ji snad ani nebudu chtít zničit, abych z ni pak 1. června 2014  mohla vybrat peníze :D
Taky jsem viděla dalšívch pár obchůdků, ale jelikož jsem věděla, že nákupy budou tedy až zítra, dost jsem se s penězi držela. Pak jsem viděla Boots a i když nebyl zrovna největší a hodně věcí co jsem hledala tam chybělo, tak jsem si koupila aspon pár z těch, co jsem našla :)
 Konečně mám své vysněné Real Techniques Brushes (www.realtechniques.com ) by Samantha Chapman, které si každý vychvaluje až do nebes jak jsou fantastické. Set 4 kusů a to dokonce s cestovním pouzdérkem ( 22 liber, Boots ). Nebudu je nějak hlouběji popisovat. Těšte se na recenzi :) Taky jsem byla hrozně moc zvědavá vyzkoušet řasenku od Maybelline, o které se minulý rok tak hrozně moc mluvilo na youtube mezi Beauty Gurus a to The Mega Plush, na kterou taky brzy udělám recenzi. Doufám, že si ji moc neoblíbím, jelikož buhví, kdy se dostane do Čech ...
 Poté jsem koupila jen sprchový gel CLEAN ON ME by Soap and Glory (7 liber) a Hand Maid také od Soap and Glory (2,50) , jediný hand sanatizer, který mi krásně voní.
Ještě mám v plánu toho tolik najít. Zítra se určitě těšte na to, co jsem našla ve větším Boots, jelikož se na to těším úplně nejvíce <3
Po zybtek dne jsem byla doma, koukala na videa na youtube.com a snila o tom, že konečně chytnu signál na mobil, abych mohal zavolat M. hahaha. Kéžby :(
 Na večeři jsme měli wrapy a ted jsem pomáhala Holly dělat brownies, tak čekám, jak dopadnou. Mimochodem, asi jsem se do nich zamilovala. Jedla bych je pořád! Nejradši bych si přivezla ty do kterých se přidává jen voda a dají se do trouby z TESCO, ale už tak se bojím, aby můj kufr nebyl příliš těžký.
Doufám, že si ted všichni užíváte někde s přáteli na grilovačkách, akcích atp. Jelikož většině z vás konečně začali prázdniny. Slyšela jsem, že počasí na to zatím nevypadá, ale bude líp :)
Mějte se krásně. Pokud jste neviděli video, o kterém jsem mluvila v předchozím článku, najdete ho tady :
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lGK4gCwwYWk

 ( Jak jste si nejspíše všimli, některé fotky nejsou zorvna nejkvalitnější, bohužel. Přecejen je to digitál. Zrdcadlovka se mi tahat nechtěla.)







Lots of Love, yours V.

3 comments:

  1. uzivej si to tam ty poslední dny !!:))

    ReplyDelete
  2. Miluju Soap and Glory a štětce Real Technique:) Zrovna dodělávám tělové mléko od Soap and Glory, které jsem si přivezla minulý rok z Anglie a jsem z toho nešťastná, protože miluju tu vůni a přála bych si, abych ho nikdy nedopotřebovala:-D nebo, aby je prodávali i u nás:)
    A za chvíli už budeš doma, to uteče neboj:)

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...