Friday, July 12, 2013

Crushes | The Blonde Salad for Superga.


Hi Lovelies.

Dnešní článek nebude "deníčkový" , ale chci vám představit můj žhavý objev.
The Blonde Salad je nádherná fashion blogerka a modní návrhařka, jménem Chiara Ferragni (můžete sledovat její blog, nebo její instagram) , která se rozhodla tyto skvosné boty ve spolupráci s italskou turínskou značkou Superga stvořit a uvést na trh.
 Není to žadná horká novinka, boty už jsou na trhu tuším něco přes pár měsíců ( asi kecám) , ale jak na internetu, tak po různých obchodech jsou téměř všude vyprodané a ani se nedivím.
Samotná značka Superga podle mě přesně potřebovala takový "boom". Miluji jejich boty, ale tyto jsou něco "extra"


Letní, elegantní, vzdušné, pohodlné. A vypadají naprosto luxusně. Dají se sladit témeř se vším a pro lidi, kteří ulítavají na pastelových barvách a romantických krajkách jsou to "pravé ořechové". Poslední dobou ulítávám na botách s krajky ( mohly jste vidět například "oxfordky" z H&M, které už vypadají bohužel úplně jinak, díky jejich minimální výdrži, ale za to jsem byla ráda, že alespon měsíc měla možnost se v nich ukazovat). Tuším, že minulý rok byla bílá krajka hodně v kolekci Dolce & Gabbana summer 2012, kdy jsem zatoužila po jejich nádherných kabelkách.
 Cena je 79 euro a k dostání jsou čtyři barevné varianty.
Pokud vám značka nic neříká, bude to nejspíš tím, že v ČR není k dostání. Možná ji seženete někde v Praze, to nemám tušení, ale myslím, že ani tam né. Zkusit můžete webové stránky, které vám vyjedou kliknutím na slovo Superga nahoře v tomto článku.

 Já osobně vlastním jeden pár, který jsem si koupila v Anglii, kde jsou taky oblíbené a kolekci pro ně udělala i známá zpěvačka Rita Ora. A nemohu si je vynachválit. Jsou úžasně pohodlné. Nikdy se mi ještě nestalo, že bych z nových bot neměla ani jeden puchýř a to jsem je nosila bez ponožek. Taky jsem si je koupila hlavně pro to, že už mě Conversky a Vansky nebaví. Má je každý druhý a já už tak dost zapadám do davu.
Doufám, samozřejmě, že se k ním někdy dostanu, popřípadě je i budu vlastnit, ale to zatím nechám ve hvězdách. Snad je někdy někde najdu.
 Pochybuji, že zrovna na Sicilii je budou mít :D
Doufám, že vám příjdou stejně krásné a zajímavé a článek vás bavil :)
Takových článků bude postupem času přibívat, jelikož mám hodně "objevů" o které bych se ráda podělila.

Lots of Love, yours V.


3 comments:

  1. Chiaru mam veľmi rada :) tie tenisky sú úžasné :)

    ReplyDelete
  2. Mám Chiaru hrozně ráda a sleduju jí všude:-D Ty botky jsou kouzelné!:)

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...