Sunday, July 28, 2013

Haul | Few summer pieces.


Hi Lovelies! 

Jak se vám daří v tom horku? Já se ted nemůžu dočkat, až pojedu na pár hodin s rodiči ke známým a budu celou dobu ponořená v bazéně. Jak jsem ve včerejším článku slibovala, ukáži vám mých, opravdu pár, kousků, které jsem si koupila v pátek.
.
How ya doin' in this hot weather? I can't wait to go with my parents to some friends of theirs, which have a swimming pool ( awesome, i know). I think i'll be lying there the whole time. How i mentioned in the precedent blog post, i'd like to show you some od my new pieces, that i bought on Friday.


Náramky z cropp town - chillin jsem si koupit prostě musela! Měli neskutečný výber a kus stál pouze 39,-
Opravdu jsem oplakala, že jsem u sebe neměla více peněz!
.
I really had to buy these bracelets from cropp town - chillin ! They had an huge sortiment of random accesories and a single piece cost me only 39,-.
I was so sad about not having enough money to buy a lot more of them!

Tyto elektrický modré plavky ( cropp town - chillin) ,jsem si zamilovala na první pohled, ještě s jinými, které jsem si ale bohužel, z nedostatku peněz u sebe, nemohla koupit. A pochybuji, že je tam ještě mají ( stály jen 189,- ( po slevě), vršek se spodkem dohromady a měli takový ten vzor vodní hladiny, grr)! Tyto mě stály jen 199,- ( po slevě), dohromady vršek i spodek a mají takové menší volánky po stranách trojúhelníčků u vršku a horní lem u spodku. Navíc ocenuji především, že mají šnůrky, takové, hlavně spodky, mám nejradši a na konci mají malé zlaté srdíčko.
.
I fell in love at first sight with these electric blue bikini ( cropp town - chillin), and also with other ones that i hadn't money to buy them. And i don't think i'll find them again, next time. They cost only 189,- ( crowns - after sale), the top and the bottom part together! And they had a sea level patters all over, grr). The ones i bougst cost only 199,- (crowns, after sale), and they have these cute ruffles on the parts of the triangle top and on the top part of the bottom. I also apreciate the gold dettailing in a heart shape.

Taky jsem si koupila psa ( už před 6. lety) a dnes přišla z procházky celá naštvaná, že ji táta nechal okoupat v kašně co máme v parčíku. A taky se ta uražlivka ani nechtěla podívat do objektivu. Ten kousek černého pozadí je můj druhý pes, fenka pražského krysaříká Lola. Čivava se jmenuje Polly.
.
I also bought myslef a dog (6. years before) and when she came today after a walk she was so mad because my dad let her shower in the fountain and she came back home all wet. And she dind't want to take photos at all. The tiny little piece of butt is my other dog called Lola. The chivava is called Polly.

Těmito šaty mě máma včera překvapila, když se zamnou stavila do práce. Nejsou to zrovna šaty, pokterých bych sama od sebe šáhla, ale musím říct, že se mi docela i líbí ( hlavně po tom, co jsem našla cenovku, bych neměla srdce na to je nenosit a navíc "darovanému koni na zuby nehled", jsem hrozně ráda, že na mě pomyslela)
.
When i was at work yesterday my mum surprised me with this present. I don't think i'd buy this dress  myself, it's not really my style, but from her is so lovely and i'm so glad. Thank you mommy.


Lots of love, yours V.



13 comments:

  1. Ty plavky mají dokonalou barvu♥ a i ostatní věci vypadají moc hezky! :)

    ReplyDelete
  2. Ty náramky jsou ůžasnýýýý<3

    ReplyDelete
  3. krásně sis nakoupila!:) Ty náramky jsou boží! Za tu ceny bych si jich asi nakoupila spoustu:) a Polly je roztomilá, i když je naštvaná:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A můžu tě o něco poprosit?:) zruš si prosím u komentářů, že musíme opisovat ten ověřovací kod:) Nevím, jestli víš, že to tam máš nastavený, ale mě to hrozně obtěžuje víš:-D

      Delete
    2. Ja chtela, ale bohuzel. Opravdu jsem obrecela, ze jsem nemela vic penez u sebe :( Polly mam nejradsi, nejsladsi a nejrozmazlenejsi pes jakeho znam :D:)

      Delete
  4. Tak ten zelenomodrej náramek je perfektní. Hned bych ho brala :) Pejsek je roztomilej,.. Jak jsi napsala, že je asi uraženej, úplně jsem jí to viděla v očích :D Takže jsem se celkem pobavila :D A šatky od mamky jsou náhodou taky fajn, ikdyž je pravda, že sama bych po nich asi taky nešáhla.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ona se semnou vůbec nechtěla bavit ( jako ne, že by normálně mluvila, ale chápeš doufám :D) Děkuji moc:)

      Delete
  5. Ahoj, máš naprosto okouzlující design blogu a jsme pyšná na to, že jsem Tvoje nová pravidelná čtenářka Dia - http://handbagforladies.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. tie modre plavky su uzasne!

    Dnes tip na super kvalitny a lacny krem na tvar:) http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/poznate-physiogel-creme.html

    ReplyDelete
  7. tie modré plavky! hlavne tá farba! *.* supeeer:-))

    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou followerkou, čo by som sa veľmi potešila :-) - http://luciapodmanicka.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  8. máš nádherného psíka a tie náramky sú veľmi pekné :)

    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou followerkou, čo by som sa veľmi potešila :)

    http://bonieblue.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...