Sunday, July 14, 2013

#july_14 | Little trip on bikes.


Hi Lovelies!

Chtěla jsem vyfotit ty o hodně hezčí místa, kolem kterých jsme projeli ( a to bych ani nečekala, že mám kolem sebe tolik krásných míst), ale bohužel při jízdě jsem u sebe neměla mobil a vyfotila jsem jen dvě fotky, jak jsme si dali pauzu)



Zdravím! Dnešní den byl teda pořádně nabitý! 
V jednu jsme jeli do naší oblíbené restaurace ( Stará kuželna) , kam chodíme skoro každou neděli na oběd, kde jsem si po jídle dala ten nejskvělejší dezert na světe. Jmenovalo se to "Fondant au Chocolat", ale já to znám spíše pod názvem Melted chocolate cake. A při jídle jsme se začali nějak domlouvat, že bychom dnes mohli jet na kolo. A ne jen tak se projet do parku, ale až do Frýdku-Místku

Bráška <3
Já, která nestála dodnes asi 5 let na kole? Která se nikdy neprojela po cestě? Hahaha. Ani nevíte jak jsem se bála.
 Zezačátku to bylo fakt zvláštní, pořád jsem jela pomalu a brzdila, ale pak jsem se konečně uvolnila a začala si to užívat a víte co? Opravdu mě to bavilo! Sice jsme nedojeli až do Frýdku ( otočili jsme se zpět u vlakového nádraží v Páskově), ale jsem fakt ráda, že jsem nezůstala doma.
 Ted sedím a neskutečně mě bolí zadnice :D A také mám na dlaních tak miloon puchýřů, ale stálo to za to. Doufám, že si to budu moci co nejdříve zopakovat.
 Taky jsem viděla snad ty nejkrásnější retro kola na půjčení a to i dvoj kolo s proutěným košíčkem před řidítky. Jeden pár se na tom kole i fotil, ale slečna, která byla také v "retro outfitu" z kola neustále padala, jelikož v podpatcích je nejspíš o dost těžší řídit kolo. Přijeli jsme všichni neskutečně unavení, teda alespon členové mé rodiny ( jeli jsme jen já, brácha a táta), pro které to není zrovna zvykem.

Konečně jsem osprchovaná, celá bolavá, ale štastná, že mám postel jen pár kroků a celou noc na sledování PLL ( které jsem ještě neviděla). Snad zítra vstanu do práce :D
 A taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak moc se těším na zítřek ... Rozhodně večer čekejte článek. Vše se dozvíte. Zatím to nechám v tajnosti.

Lots of love, yours V.


4 comments:

  1. To musel být super den!:) Já na kole zas jezdím hrozně ráda:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já kolo ani nemám. Musela jsem si půjčit od kamarádky od mamky :/

      Delete
  2. uz je dnees! kedy budeme vediet?

    Inak uz len tyzden do konca mojej SUMMER giveaway o tasticku plnu darcekov. Nezabudni sa zapojit tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...