Saturday, July 27, 2013

#july_28 | Grill B-Day Party.

Hi lovelies!

Zdravím a taky bych se chtěla omluvit, že jsem pár dní nepřispívala. Neměla jsem vůbec čas! Ted zrovna jsem se vrátila z celodenní směny a jsem nehorázně unavená. Přesto se bojím, že v tom "vedru" v noci neusnu ani za nic.
Ve Středu měl M. narozky, tak jsem celý den strávila s ním a večer jsme si spolu zašli do kina, kde jsem si po dlouhédobě mohla dát milované nachos se sýrovou omáčkou ( které zbožnuji!). 
Ve Čtvrtek jsem pracovala od rána do tří odpoledne a poté jsem jela k M., u kterého jsem mohla výjmečně, mohla přespat ( jelikož jede do Německa skoro na celý měsíc!). Sotva jsem došla, jeli jsme všichni, jeho kamarádi a my dvě s Ch. na nákup do Globusu, kde jsme dokoupili zbývající a potřebné věci na páteční grilovačku alias M. oslavu narozenin.
 V Pátek jsme si jen odpoledne na chvíli zajeli na malé nákupy, kde jsem si koupila opravdu pár věcí, které můžete čekat v ranním New In. Ale mám z nich neskutečnou radost!
 Celou dobu jsem umírala hlady, ale M., který si chtěl nechat prázdný žaludek na oslavu, navrhl, že si koupíme něco malého a nečekaně jsme skončili v Tchibu na oblíbené ledové čokoládě ( kdo ji ještě neměl, tak ji musí zkusit, je vynikající! Stojí 25,- ( se šlehačkou 30,-) a nelituji ani jediné koruny.
Nakonec jsem to do oslavy vydržela.
 Samozřejmě, že se pilo, ale já, která opravdu nepiji ( není k tomu  nějký extra důvod, prostě mi to nechutná a beru to tak, že když mi to nechutná, proč bych to měla pít, že jo). Nakonec dojeli i krom obvyklé party i známí s miminkem, které bylo neskutečně roztomilé.
( Tady máte "malou" ochutnávku různých momentek a nemomentek a ano, vím,že má kamarádka je rozená modelka a je nadherná ( taky ji to pěkně závidím :D))














Já, která maso nejím, jsem si na grilu přeložila tortillu alias italsky piadinu a dala do ní papriku a mozzarellu a bylo to výborné <3 Bylo dost fajn, až na večer, kdy jsme darovali komárům krev až až :D

3 comments:

  1. koukam tam na tu tvoji tortilu ! ačkoliv nemám ráda papriku tak bych ji i snědla :D ale nejsi sama kdo nemuze v tom vedru spaát !!!:D dneska sem do 3 ráno čuměla do stropu jak pako :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Byla výborná! Snažili jsme se ugrilovat i lilek, ale přestože tam byl skoro přes hodinu byl stále syrový a ten ne moc dobře chutná,tak jsem si nakonec dala i hermelín :D Je to hrozné s tím vedrem, jsem si chvílema myslela, že mi dojde kyslík :D

      Delete
  2. mňam ten první obrázek :-)

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...