Monday, July 29, 2013

#july_29 | Hot day at the pool.


Hi Lovelies!

Doslova chcípám vedrem. Doufám, že než to dopíšu se neroztopím úplně, nebo mě nesežerou žizniví komáři a půjdu si dát pořádně ledovou sprchu.
V Ostravě je momentálně nedychatelně ( a nyní čekám na tu hroznou bouřku, co má přijít každou chvíli)! Ještě, že včerejšek jsem mohla strávit celý den poblíž bazénu, dobrého jídla a skvělých lidí.
A za celý den jsem horko díky tomu pocítila úplně minimálně. Taky jsem z nudy vytáhla zrdcadlovku a začala fotit rodinku a známou ve vodě a musím říct, že ty fotky miluji. Ne, protože jsou dokonalé, fotit moc neumím. A hlavně mám foták z roku raz, dva ( Nikon D40, ale alespon nějaký), který má dokonce malou křuplinku v objektivu, tudíž mi na všech fotkách dělá malý flek, ale přesto všechno s ním fotím moc ráda a nemůžu se dočkat, až si našetřím na nějakou lepší zrdcadlovku, jelikož mě amaterské focení neskutečně baví. A především momentek :)
Bohužel mi včera odjel M. na měsíc do Německa. Ani si neumíte představit, jak mi ten měsíc bude. Ale musím být silná, snad to rychle uběhne.
Taky mám pro vás přichýstáno hodně článků, které si doufám, budete moci přečíst během tohoto týdne, který bude plný k prasknutí, jelikož přístí Pondělí odlétám na 20 dní na Sicilií ( a nevím, jak to tam bude s netem atp.).


















Lots of Love, yours V.I am literally dying of the warm weather in here!
 I just hope, that i'm not gonna melt absolutely, or i'm not gonna be eaten by the thirsty mosquitos around, and i'll go to make a really cold refreshing shower as soon as i'll have my post done.
We can't even breathe here in Ostrava ( Czech republic) (and now i'm looking forward for the thunderstorm, that should be here in few hours, or so)! I'm so glad i could spent the whole Sunday in the pool with a lot of amazing food and lovely people around.
 And through the day i didn't feel even a little of hot. Also, because of the boredom i took some pictures of my family and a friend of mine in the pool, and i have to say i'm lovin' that pictures. Not because the pictures are perfect, i don't really know how to take pictures. And my camera is so old ( i used Nikon D40, but at least i have one), that has fallen couple of years ago, so is not taking the photos very sucesfully. And does this little black spot on the side. But i like taking pictures with this camera, though. And the unaspected moments, are for me the best pictures to take.
I was so sad, because my boyfriend M. went to Germany for a whole month! You can't even imagine, how i'm gonna feel about that. But i have to be strong! 
Also, i have a lot of ideas and plans for new posts, that i hope you're gonna see through this week, even is gonna be so full, because i'm leavin' for Sicily next monday for 20 days ( and i don't know, if i'll catch some Wi-Fi there).


Lots of Love, yours V.


7 comments:

  1. černovlasá známá je hodně sympatická :) .. Jééé Sicílie :))) :33

    ReplyDelete
  2. fotky jsou super! náhodou fotíš moc pěkně!:) A Sicílii Ti závidím! 20 dní bude určitě nádherných a určitě ti to tam pomůže a nějak se tam zabavíš a nebude se Ti tolik stejskat:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, ale mám hodně co zlepšovat. Já ti zase zavidím Mallorcu! Hrozně moc bych chtěla do Španělska. V to, že se my nebude tolik stýskat pevně doufám, ale nevím, jestli to pomůže :D:(

      Delete
  3. Černovláska vypadá jako Vlaďka Erbová :)

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...