Wednesday, July 31, 2013

New In | Little pleasures.


Hi Lovelies!

Zdravím. Dnes jsem měla snad to nejhorší vstávání, co si jen pamatuji ( a pro představu, jak jsem strašná, vstávám do práce o půl 9. a ještě si stěžuji). Prostě se mi nechtělo a ne a ne a ne! A ještě když jsem věděla, že odedneška pojedu v kuse, každé ráno až do Soboty. Chtělo se mi brečet ( ale spánek byl silnější). Taky jsem zaspala, ale jelikož to mám kousek jsem to s "trochou" spěchu zvládla. 
Večer u mě spala kamarádka V. ( která mi z Mallorky přivezla úplně skvělou andělskou kachničku, které jsem sbírala jak mi blo cca. 14/15 let a mám od ní už z Irska, Německa, Malty a ted z  Mallorky! Pokud tohle čteš, díky moc hvězdičko!) se kterou jsme si zašly do Pizza Colosseum do OC Nová Karolína v Ostravě a jelikož jsme měly jen malý hlad, daly jsme si jen bruschetty, já s rajčaty a V. s tunákovou pastou a zakončily jsme to výborným dezertem. Dala jsem si mé nově oblíbené čerstvé Jahody s mascarpone ( kdysi to byl pořád jen Cheesecake, mají ho tam nejlepší, jaký jsem kdy jedla! Na mou duši, na psí uši, na kočičí svědomí!) a V. si nechala přinést výborný Cheesecake. Skvělý večer :)
.
Today i had the worst waking up ever ( just to let you see, how horrible i am, i had to wake up at 8.30 am, and it was too hard for me, to get out of my bed, and im also complaining). I just cannot wake up! I almost wanted to cry (but the sleeping was more important for me, so). And was running late to work because of it, but i made it, with a little of hurry.
Last night we had a sleepover with my friend V.  ( that brought me the most amazing little duckling from Mallorca, that i used to collect when i was around 14/15 years old and i have also ducklings from Ireland, Malta, Germany and this new angel one from Mallorca! Thank you so much sweetheart!) and we went to Pizza Colosseum at the shopping center/ mall Nová Karolína in Ostrava ( Czech republic) ,and because we wern't really hungry, we ordered just bruschettas. Me with tomatoes and V. with tunna spread and after we had really delitious desserts. Me mascarpone with strawberries, which is the most luxury dessert ( and i used to take always cheesecake, because they make the most amazing one in the whole town) and V. took the Cheesecake. I swear, it's the best!
--------------------------------------------
Dnes bych vám chtěla ukázat, čím jsem si v posledních pár dnech udělala radost.
.
Today, i'd like to show you some little pleasures i bought in these couple of days.

Sprchový gel ( mléko) / Bourjois Paris - Pamper me!
Vybrala jsem si ho, jelikož mi ze všech tří nových voněl úplně nejlíp. Na obalu je popsáno mléko a třešnové květy, ale nikdy bych nečekala, že mi zrovna něco takvého bude tak dokonale vonět ( z předchozích zkušeností s L'Occitane vonavkou ). A musím se, bohužel, omluvit Soap and Glory, za to, co ted napíši, ale tento sprchový gel ( mléko)  je přebil na 100%. Zkoušela jsem sice jen 2 a to Clean On Me který voní jako Miss Dior Chérie a Sugar Crush, ale pořád to nebylo "ono", přestože jsem si to myslela ( no jo, tak nakonec je pravda, že myslet je ***** vědět).
Vřele doporučuji za přijatelnou cenu cca. 75,-
.
Shower gel (milk)/ Bourjois Paris - Pamper me!
I chose it, because it has the best smell of the  3 options you can choose from in the drugstore. On the packaging it says Milk & Cherry blossom, but i'd never tell it would smell so gorgeously ( because of my precedent bad experience with L'Occtitane parfum called almost the same). And i really have to apologize to Soap and Glory, for what i'm going to write, but it beats theirs body washes 100%! I tried Clean on me and Sugar crush, but it wasn't really what i wanted ( and i tought it was).
I truly reccomend it!


O řadě Toni&Guy v DM jsem hodně četla i slyšela a ze zvědavostí, jsem si myslela, že jsem si koupila šampon a kondicioner. Ale budu muset zůstat jen u kondicionérů, jelikož jsem si koupila dva a žádný šampon ( který byl hlavním důvodem proč jsem do drogerie šla) při mé smůle. Nojo.
Taky jsem byla mile překvapená, že prodavají i Lee Stafford ( trošku se rozšoupli, konečně!).
Pro svůj typ vlasů jsem vybrala NOURISH pro poničené vlasy (mám je ted v létě neskutečně suché a to si s něma nic nedělám!). Po prvním použití jsem ocenila hlavně konzistenci, která je neskutečně hustá a po umytí jsem si všimla, že mám na chvilku jemnější konečky.
Kus koupíte za cca. 229,-
.

I heard and read a lot about the line Toni&Guy in DM drugstores, and because of curiosity, i tought, i bought myself a shampoo and a conditioner. But, i have to stay just at the contitioner, because i bought two of them and no shampoo (which was the reason i even went to the drugstore, to buy me a shampoo). Im such an Underdog.
But i was positively surprised, that they sell Lee Staffordas well! For my hair type i chose the NOURISH collection for damaged hair, because in summer my hair are so dry, and i don't even have to use heat). After trying the first time i aprecite the consistence. Is really thick ( like a hair mask), and my hair the day after seems to be more soft.

Musím přiznat, že tento opalovací krém Nivea SUN protect & bronze  ve spreji jsem si koupila jen kvůli reklamy ( a toho, že v Pondělí odlítám na dovču).
Buhví, jestli to opravdu dělá to co slibuje a to "opaluje a přitom chrání" ( nechci totiž dopadnou jako vždy celá bílá, nebo spalená). Ještě jsem s ním na slunci nebyla, tak vám nenapíši, co dělá , ale běda jemu, jestli nefunguje!
Stál mě 330,- ( 200 ml, čím vyšší faktor, tím vyšší cena, a 30 je nejsilnější, který v této řadě najdete, tuším)
.
I confess, that i bought this sun screen mainly because of the TV spot ( and because on Monday im leaving for Sicily!). God knows, if does really what it says on the packaging "protect and bronze". I hope so! I don't wanna be pale or sun burned this time! Nonono. I waiting for a chocolate brown tan so c'mon!

Máma hledala na pláž elastické čelenky do vlasů, tak jsme skočily do Claire's, kde jsem našla tuto super s puntíčky. Je na gumičce, ale vypadá jako šátek. Měli tam i červenou, tak mi trvalo věčnost, než jsem nějakou vybrala, ale jsem docela spokojená, i když? ( :D)
Cena je 169,-
.
My mum was looking for some headbands to take to the beach at Claire's and i found this really cute one with polka dots. It looks like a bandana, but i'ts not, so you can just easily put it in your hair without tighting anything. And it stays on it's place! And they have also a red version of it.

Dnes mě potěšila výborná zpráva!
Hodně dlouho jsem v Ostravě hledala Arizona ledové čaje a konečně jsem je díky mámě našla! Prodavají se v Jet Set Café v Centru za cenu 78,- a mají 4 druhy.
( Jo a pak jsem tak zjístila, že je prý mají v Tescu, ale jelikož tam nechodím, tak nevím, co je na tom pravdy, každopádně, jeden typ tu máte). Vybrala jsem si Zelený čaj s medem a koupila hned 4, abychom je mohly s mámou a známou konečně ochutnat ( v Anglii jsem měla jen Broskev). A musím říct, že jsou výborné! Nečekaně, haha.
.
Today i'v heard the best news ever!
I was looking for Arizona Iced tea everywhere in Ostrava and i finally found it. Or better, my mum found it and discovered a place, that sells them, not so far from our location. You can find them in Jet Set Cafe in the Centre of Ostrava (or also in TESCO, which i read few hours after) and they sell 4 different flours. i immediately run there to buy the Green tea with honey ones, and picked up 4 of them, because my mum and a friend od hers wanted to try it as well. So did i. In England i tried only the Peach one, which wasn't that bad,  but this one is a lot better! 



 
Jojojo! Konečně jsem si pořídila Gabriella Salvette Stars Enamel v odstínu Azzurro 08 a úplně jsem se zamilovala! Chci je všechny.
Taky jsem si po přečtení tohodle článku zde řekla, že by bylo fajn si pořídit Teta kartu a proč, to si musíte jít přečíst na v odkazu na článek ( a nebudete litovat, veřte). Mimochodem, díky moc Dio :)
.
Yess, i finally bought the popular nail polish by Gabriella Salvette Stars Enamel in the shade Azzurro 08. And i have to say, that im soo in love with it! I want every single colour they sell!
After i read this article here i tought it would be a good idea to make a TETA drugstore card, because you can have lots and lots of promotions and sales with it! Thank Dia for the great suggestion :)

Pokud si pořidítě ŽENA A ŽIVOT, kterou v poslední době kupuji hned jak výjde, dostanete tři maličké laky, které mají moc pěkné barvy ( ale kvality se obávám, i když nečekám nic extra). A uvnitř najdete i návod na manikúru :)
.

Čím jste si poslední dobou udělaly radost vy? Nebo co vás nejvíce potěšilo?
Moc ráda bych se to dočetla v komentářích :)
.
What made you happy lately ( products or just random moments etc.)?
I'd like to read it in the comments below.


Lots of Love, yours V.

11 comments:

  1. 78 korun za lahev..tak se vydělávají peníze:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bohužel no, ale je to dobrá cena. Já v obchudku v Leedsu za něj dala 3,50 liber, což je o dost víc.

      Delete
  2. Pak udělej na ten čaj recenzi :)) Woow tetování! :))

    ReplyDelete
  3. Teta karta je boží, vždycky se divím jakou slevu s ní dostanu:D jednou jsem platila myslím jen polovinu z původní ceny O:) a ten čaj má pořád někdo někde na fotkách ale já ho snad v životě neocutnám:D je mi líto těch peněz:/ ale jinak verim ze je vyborny a ten lak - miluju ty se třpytkami, už si jiné ani nekupuju <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky me ta cena tolik netesi, ale porad je to levnejsi nez v Anglii no. A nebudu si to kupovat uplne denno denne ( snad) :D Jojo, ty laky jsou fakt bozi! <3

      Delete
  4. Ten třpytivý lak na nehty je perfektní!

    ReplyDelete
  5. V Tescu je mají Arizonu také. Jsou tam 4 druhy a jsou mnohem levnější. Tuším, že okolo 30,- korun. :-)

    ReplyDelete
  6. Ten třpytkatej lak je božíí <3 :D mimochodem jsem závislák na třpytky :)

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...