Sunday, August 4, 2013

#august_05 | Bye, bye Czech republic.


Hi Lovelies!

Přeji všem dobré ráno!
 V noci jsme měli neskutečnou bouřku ( konečně) a ted je na chvíli příjemný větřík, který, ale velmi rychle slábne a za chvíli tady bude stejné dusno jako vždy.
 Čekám na šaty a snad se dočkám. Pomalu mám i sbaleno, jen se modlím abych nic nezapoměla a za chvíli už hurá směr na letiště. Doufám, že alespon někde dokáži najít internet, nebo Wi-Fi, abych sem tam mohla taky přidat nějaký článek ( prosím, prosím).
 Ale pokud ne, beru s sebou foták a zrdcadlovku, tak se můžete těšit na spooustu fotek. Budete mi moc chybět. Díky moc, že vás, mých úžasných čtenářek, přibívá každým dnem o pár více a všechny komentaře, jsou zatím, kladné a moc milé :) Dělá mě to opravdu štastnou a doufám, že vás mé posty baví a bavit budou čím dál více.
Včera jsem byla téměř celý den s rodinkou u známých, kde jsme všichni hezky porelaxovali, dobře pojedli ( těstoviny s lososem, humrem, zmrzlinu, spoustu ovoce ... ) a užívali si jeden druhého :) Taky mám pár fotek.
Než se opět ( snad brzy) ozvu, tak vám popřeji jen krásný zbytek prázdnin, užívejte dokud můžete a dokud je fakt krásně, jelikož nám studentům za necelý měsíc začíná opět "školní období, které se tak pomalu táhne. (hlavně Únor/Březen).
Mějte se krásně <3
.
Good morning everybody!
We (finally) had a thunderstorm at night and now we're enjoying a little of fresh wind before the hot starts again.
I'm waiting for my maxi dress to come, hoping i'll have them in my lugage till 10 o' clock. I think i have packed everything, so i hope i'm not gonna leave anything here and in a couple of hours il be on board waiting for our flight :)
I'm not sure, if i'll have some kind of Internet connection or Wi-Fi, i hope so, but if not, i'm going to miss you all so bad.
But don't worry, i'm taking my camera, so at least, you'll see some pictures instead, later. Thank you all for beeing so nice and reading my posts, i hope you enjoy them. I really appreciate that and it makes me soo happy! I wish you all a wonderful end of summer holidays, enjoy as much as you can! 









Lots of Love, yours V.

8 comments:

  1. Jsem nová čtenářka, kam jedeeš?:)

    ReplyDelete
  2. To slyším od své mamky taky, pořád! Asi proto, že nejvíc peskuju jí :D
    Přidávám se, kam jedeš? Ať je to kamkoliv, pořádně si to užij! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rikala, ze jsem uplne jedovata :D Letim na Sicilii na 20 dni :)

      Delete
  3. Špagety s humrem jsem měla jen jednou a byly naprosto báječné

    ReplyDelete
  4. Užíj si to pořádně!:) Fotky jsou pěkné_!.)

    friendly-diary.blogspot.cz

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...