Sunday, August 18, 2013

#HolidaysInSicily| Day 12. { Santo Stefano di Camastra}


Hi Lovelies!


♫ ♪ Coldplay - Counting Stars
Včera jsem se konečně po dlouhé době jela podívat k moři se známou od E. a dětma a konečně jsem pochytila trochu slunečního světla a pokřtila své čerstvě ostříhané vlasy mořskou vodou.
Zítra pro mě ráno přijede máma s R. a I. a pojedem (snad) na 3 dny do Sommatina, pak se stavím na 2 dny do Palerma, kde se chystám spíše na nákupy. Konečně , haa.

Těším se do Zary jak nikdy! Sice ji otvírají někdy v zaří v Avionu, ale i tak.
 Ty slevy! Minulý rok jsem ulovila nadherné pletové boty s jehlama a šaty s krajkou na zádech, taky lososovou mikinu a dohromady mě to vysšlo na 40 euro, což je v podstatě nic, za tři kusy ze Zary.
A pokusím se konečně najít slavné Superga The Blonde Salad  a Fujifilm Instax Mini 8, kterém budu moct konečně fotit a mít ty fotky fakt v ruce! Na iPhone jsem si hrozně moc oblíbila aplikaci jménem Hipstamatic, která dělá hrozně moc pěkné fotky.
Fotila jsem s ní celý den v Collesanu a jsem nadmíru spokojená, jen mě mrzí, že ty fotky si nemůžu nikam pověsit ani nic, tak snad se zadaří. A jakmile se vrátim v Sobotu zpátky do Santo Stefano, tak bych měla mít vysněné černozlaté Ray Ban  CLUBMASTER , jelikož jsem si je objednala v optice a příjdou až 23.. Nemůžu se dočkat!
Upřímně, v ČR bych si nikdy Ray Bany nekoupila. Tady je přes kamarádské slevy platím za opravdu směšnou cenu, oproti tomu, za kolik je mají běžně v optikách. Nejvíce obdivuji, jak tady v restauracích, obchodech atp. Když něco výjde třeba 21/2/3, tak vám řeknou 20. To by se mi nikdy v ČR nestalo :D E. dokonce v restauraci účty za 47 euro, řekne 40. A mě málem vypadnou oči z důlku. To chce fakt charaktér :)
Mám pár fotek z New In, tak se můžete podívat, co mám nového.
Regenerační maska z Wishlistu v novém balení :)


Na tento olej bych snad nikdy nepřišla nevyzkoušet si ho u E. , mažu se jim po každé sprše a neznám nic lepšího. Je vynikající a krásně voní :)



Jen tak, pokud rozumíte Italsky :D

Nevěřím, že tak skvělé kalhoty jsem koupila u Italských Vietnamců za pár euro a jsou skvělé! Úžasně padnou a jsou z takového elastického kalhotového materiálu. Neskutečně pohodlné. Asi si udělám zásoby na podzim :)

Lots of Love, yours V.


2 comments:

  1. Snad si to tam pořádně užíváš!:) Ta maska vypada skvěle!

    Zvu tě na Giveaway:)

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...