Monday, August 19, 2013

#HolidaysInSicily | Way to --> {Sommatino}


 Hi Lovelies!

 A dobré ráno všem. Je šílené pro mě, že jsem dnes dokázala vstát v 9, když jsem do 3. do rána utírala v restauraci příbory. Původně jsem si zašla jen na zmrzku, ale bylo tak plno, že jsem dala vlasy do gumičky a okamžitě jsem začala mit nádobí. Zachvilku si pro mě přijede máma a chtěla by trochu provést známé po městečku Santo Stefano, ukázat jim keramiku (což je hlavní velká zajímavost, přezdívá se "keramickým městečkem" atp. ) A pak se vydáme do Sommatina, které je skoro na druhem konci místa, než jsem ted :) Taky si myslím, že jelikož budu spát u tety, Wi-Fi nenajdu.  Snad pak někde v Palermu, kdo ví ...
Měly by zde probíhat změny v designu, opět jsem požádala o "pár detailů", snad se vám to bude líbit :)
Kdyžtak mi napiště svůj názor dole do komentářu!

Hi Lovelies!

 Good morning to everyone! Is so crazy, today i had to wake up at 9 a.m. after i worked till 3 a.m. ( yep, i wasn't actually working, i helped a little with washing the dishes etc. But ..!) It was unexpected, but i really wanted to help a little, because  the restaurant was soo busy!
 At first i just wanted to order a big bowl full of strawberries and vanilla ice cream, but then i ended up extremely tired and hungry, though. My mum should be here in a little while and then we are going to sightseeing Santo Stefano and all the typical pottery they are known for. After all the "tourism tour" we are going to visit Sommatino for 3 days and i think i'm gonna be living at my aunties house, so i dont think i'm gonna post anything for 3 days at least. I hope, that in Palermo i'll find some wireless connection, to share with you all my pictures :) In these three days the design on my blog should change a little, i asked for some "refresh". Hope you'll like it :)
Anyways, tell me in the comments down below.

Lots of Love, yours V.

3 comments:

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...