Friday, June 20, 2014

#truestory | My current Diet routine + jak jsem dokázala přibrat 15 kilo za 6 měsíců a poté začala hubnout?


 Hi Lovelies!



Nevím, jestli jsem s vám už přiznala, ale jedním z hlavních důvodů, proč jsem se přestala blogu tak věnovat, bylo to, že jsem za půl roku ( přesněji od října do března) přibrala 15 kilo (uuu, až mi mrazí z toho čísla).
Ne, ani náhodou to není málo, vždyt já osobně vzít 15 kilo do rukou, tak to vydržím max. 10 minut? Ani to ne?
 
A to mi neskutečně srazilo sebevědomí.

Jak jinak, vážně mi to nic dobrého nepřineslo. Najednou jsem nedopla kalhoty, při sezení se mi dělaly špeky na břiše a nejen tam( které jsem si myslela, že nikdy mít nebudu! To jo no) a začala se mi neskuečně kazit plet. 

 Ne, že bych  někdy měla sebevědomí na rozdávání, nebo tak něco, ale po tom, co jsem si v Italií užila naprosto neuvěřitelné léto plné výborných jídel, při kterých jsem se nikdy nemusela hlídat a měla jsem pouhých 50 kilo ( pro mě pouhých, jelikož jsem běžně vážila 55 a až po tom, co jsem přestala jíst maso, se mi váha během 2 týdnu snížila na 50) mi to přišlo naprosto šílené. A přestože si myslím, že se nikomu nechce přibrat 15 kilo, tak vám to tady napíšu, narovinu. Chcete vědět, jak jsem to dokázala? ... Není to žádné tajemství, spíš bych to chtěla rozkřičet do světa, protože kdyby mi tohle někdo řekl už předtím, tak s tím snad ani nezačnu. Začala jsem pít ( a kouřit ...  psst)
. Ale ne normálně, pár krát do mesíce, sklenku, dvě.
 Hezky každý pátek/sobotu a sem tam i přes týden. Tatranský čaj, a litry kofoly na zapití. Sranda ne?
 A jelikož jsem se s alkoholem po 2 a půl roků mého předešlého vztahu nedotkla, snad ani kapičky (no dobře, asi to jedno dvě Frisca, nebo co to bylo za 2 roky, ale vážně nic víc) a nikdy jsem se po celou tu dobu NEOPILA, tak jsem nějak neřešila, že by to mohlo mít nějaké následky. Líbila se mi ta volnost a nic víc jsem neřešila ... Ani ve snu by mě to nenapadlo. Vůbec jsem nepřemýšlela nad tím, kolik to má cukrů a ta Kofola a to všechno, hlavně že jsem se opila. DĚLÍČKO:)

 Když jsem jela na Vánoce do Itálie málem mě nepoznaly ( a to jsem měla nahoře "jen" 8 kilo). Vrátila jsem se s tím, že musím začít se sebou něco dělat, měla jsem osobního trenéra,  ale vždy to dopadlo snad i hůř a z 8 jsem se vyšplhala na 10, 12 a 15 ...
Byla jsem naprosto zoufalá, měla jsem neusále neprese, nenaviděla své tělo atp... Dokud mě jednoho dne mamka vzala fitka, o kterém se moc neví, chodí tam jen pár lidí a je jen pro ženy. Už jsem tam předtím pár krát byla, ale ... Tentokrát mě paní majitelka tak neskutečně dokázala namotivovat, že jsem začala chodit pravidelně od pondělí do čtvrtka vždy hodinu na běžící pás a pak dělat nějaké cviky na nohy, které mi poradila ( já, která nenavidím cvičení!!)


Postupně jsem si začala všímat malých pokroků a taky si řekla, že zkusím být  "vegan", ale do toho budu jíst ryby, at mi toho nechybí "tak moc". Sama tomu nevěřím, že už 3. týdnem jsem dokázala jíst pouze a jedině ovoce, zeleninu, sojové/mandlové mléko/ovesné vločky a losos (pečivo jsem vynechala úplně) a nic víc! Čekala jsem, že budu mít touhy po čokoládě, sýru, desertech, palačinkách a nevím na co všechno ještě, ale nic. Nikdy nejsem hladová a nemám "zbytečné" chutě. Už taky 3 týdny nepiju kafé a nahradila jsem ho 5. šálky zeleného čaje denně ( snažím se alespon 5).
Nechápu, kde se ve mě vzalo tolik síly všem těm dobrotám říct "NE". Momentálně nevím, kolik vážím, ale naposledy to bylo něco kolem 57 před 2. týdny, tak snad už je to mín. Nabrala jsem také hodně svalů, takže mi nějak nevadí, že nehubnu rychle na váze. Pokud chcete sledovat co vše jím atp. tak mě můžete sledovat na instagramu <3

 A můj vždy věrný přítel Alkohol? Už to budou skoro 2 měsíce, co jsem si nedala ani tu kapičku vína, i když to bych prý mohla. Řekla jsem mu "NE" a naše přátelství nadobro uzavřeli. Říká se, že chybama se člověk učí a touto chybou jsem pochopila hoodně podstatných věcí v životě. Hlavně to, že ted se dokážu chodit bavit, aniž bych pila a užívám si to možna i víc:3
Mějte se krásně a přeji hezky víkend :*

Lots of Love, yours V.

4 comments:

  1. Držím palce k dosiahnutiu cieľa... Dá sa povedať, že aj mne sa trocha otvorili oči. :)

    Môj blog - By Petronella

    ReplyDelete
  2. Naprosto vím o čem mluvíš. Já vždy bývala vychrtlá ale jednou "z ničeho nic" jsem nabrala aspoň 15kg. Snížilo mi to tak sebevědomí, spadla jsem do deprese a vlastně já jsem se nemohla odhodlat k tomu, abych začala jíst zdravě jako ty Obdivuji tě a přeji hodně štěstí!

    ReplyDelete
  3. Držím prsty aj ja chudnem :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    ReplyDelete
  4. tyjo, tak to te obdivuju, ze mas takovou silu. Já když držím dietu tak mám neskutečný chutě, až to hezky neni:/:D

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...