Tuesday, July 15, 2014

#sickofdentists + little New In


Hi Lovelies!

Nenavidím zubaře a nenavidím hlavně sebe (bohužel, někdy jsem vážně moc pitomá, mega, ultra, nejvíc pitomá, to se musí uznat). Půl roků jsem nebyla odstranit dezinfekci, kterou jsem měla na "kanalcích" (buhví, co to sakra znamená, ale takto mi to bylo podáno, uuu) a ted se mi udělal krásný zánět v podobě neskutečné boule na pravém lícu dole a tadáá, má čelist vypadá z jedné strany podobně té od Kelly Osbourne ( proti kterné nic nemám, ale jen pro představu, jak úžasně to vypadá).
Nemůžu se ani namalovat, jak moc to bolí na pouhý dotek. Paráda. Jo a taky nemůžu do práce, protože by se mě lidé nejspíš lekly a jejich chut k jídlu by rázem zmizela. Takže tím mizí v dálce i má vysněná výplata, která bude lehčí o dva dny. Tadááá.
A aby toho nebylo málo, jsem dostala antibiotika, se kterýma nesmím vůbec na slunko a mám je brát 10 dní. Vastně to ani není takový problém, protože s tím, o kolik jsem si řekla směn v práci jsem stejně na slunku byla minimálně. Myslím, že jsem vybrala vážně skvělý začátek dnešního článku. Omlouvám se, ale musela jsem si postěžovat. Cítím se hrozně. Pardon pardon.
 Každopádně, když muj obličej vypadal ještě celkem přijatelně, jsem tak trochu nakupovala. Ale vážně jen trochu. Ve slevách mi to stejně moc nejde, protože mě stejně nejvíc lakají věci z nové kolekce (klasicky, to dražší, žejo). I tak jsem to zvládla a vybrala jsem aspon pár kousků:3


Z těchto "papuček" mám největší radost. Miluji pruhované věci, obzvlášt pokud jsou modrobílé a pruhy jsou tenké! Bohužel tyto zrovna nepatřily do zlevněné kolekce, ale byla to láska na první pohled a za dost přijatelnou cenu. H&M - 399,-


Na tyto mokasíny (také z H&M) jsem se dívala už dlouho, ještě jak stály na začátku jara tuším 699,- a já je měla sice jen za 199,-, ale ani to se moc nevyplatilo. Má plochá noha je stihla roztrhnout ani ne za hodinu, co jsem v nich poprvé vyšla, což mě neskutečně mrzí, ale co už.


Jen letmo jsem nakoukla do Tally Weijl, jestli náhodou něco nenajdu a hned na začátku měli tyto šortky, jen za 250,-.


Plážový klobouk jsem měla na "wishlistu" a konečně jsem našla jeden, který mi celkem vyhovoval. Ted už mi zbývá ještě podpbný v menší verzi do města a budu spokojená. Tento je z Lindexu za 199,-

Lots of Love, yours V.

8 comments:

  1. Mokasíny, klobouk i kraťásky jsou krásný :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Všechny věci jsou super, ten klobouček je nádhernej a ty boty!! :) A snad ti bude líp proboha!! Musí to být na nic, tak ať se to uzdraví co nejrychleji! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  3. Mně včera zubařka dala nový drátek do rovnátek, takže mě taky dost bolí zuby a mám docela jasnou představu, jak se asi cítíš. Snad ti bude líp. Všechny věci jsou moc pěkný, škoda těch bot :(
    www.head-up-baby.blogspotcz

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Ty pruhované botky jsou krásné. Já mám stejný typ, ale černé z jiného obchodu. Miluju je, ale hrozně mi dřou nohy, ale jak říkal můj děda, pro krásu se musí trpět. A škoda mokasínek, vypadají božsky. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja je vzdy muzu nosit jen par hodin, jak me boli, coz je docela skoda, protoze na noze vypadaji super:(

      Delete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...