Tuesday, July 22, 2014

Speak until the dust settles in the same specific place.


Hi Lovelies!

Po týdnu konečně přidávám článek. Hrozně ráda bych přidávala alespon obden, ale s tím, jak často bývám v práci se mi to nedaří. Doufám, že co nejdříve stihnu nafotit nějaký OOTD, at to tady není jen samé New In a Diary, i když mi příjde, že každý den, pokud nejsem zrovna v práci je téměř stejný ( a už se nemohu dočkat dlouhého volna a nejlépe dovolené).
Dnes je to už 3. den co zkouším bělící zubní pásky a brzy snad napíši recenzi.
Posledních pár dní na mě dolehla neskutečná nostalgie. Fuj. Nevím, čím to, že tak z čista jasna. Možná za to může ta hrozná (ale úžasná) kniha ( I Love Chanel - Daniela Farnese), kterou jsem dostala na narozeniny a otevřela ji až ted, dočetla ji a otevřela oči ( a krom toho se i zamilovala snad do všeho francouzského kolem sebe - vidíte všechny ty knihy? ) ...


Určitě ji znáte. Nostalgie.
 Taková ta zlá, která když se rozhodne vás zničit, tak se snaží ze všech sil a nakonec se vás zmocní a vy s tím nenaděláte nic. Zažíváte pocity staženeho žaludku, nebo chvíle, kdy si myslíte, že po Mandlovém Magnumu vám bude alespon o něco lépe, chvílema vám chybí dech, občas ukapne slza, v noci nemůžete spát, ale když usnete, zadají se vám zlé sny ( chvíle, které chcete vrátit zpátky, ale víte, že nemůžete, které vám chybí, nebo které chcete radši vymazat z paměti, protože bolí). Kompletně se zmocnila mé hlavy, mých pocitů, myšlení. Příjdu si, jako bych doted žila v nějaké ochranné bublině, která to už nevydržela ...


Do toho všeho jsem jednoho krásného večera projížděla videa na youtube a všimla jsem si, že můj drahý Majestic nahrál mix písničky Cavalier od Jamese Vincenta McMorrowa, kterého jsem si zamilovala po písni Ghosts, která hrála v Rozbřesku, 2. části (obě písničky najdete kliknutím názvu ve článku:3). Uznejte samy. Věřím, že tím rozhodně netrefím vkus každého, ale za poslech to určitě stojí.


 Také jsem se s mamou rozhodla konečně vyzkoušet tyto rozjasnující paletky od značky Dermacol. Tester nás uchvátil natolik, že jsme musely mít obě varianty (v DM je měli ve slevě za 199,-)  a mám z ních neskutečnou radost.

Krásný zbytek dne.


Lots of Love, yours V.

3 comments:

  1. če od Dermacolu vyzerajú skvele, ešte som však neyskúšala ::)

    dawnielicious.blogspot.sk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadchlo mě na nich hlavně to, jak moc jsou pigmentované a syté. Rozhodně dobrá investice co se letní kosmetiky týče. Rozjasnujících přípravků není nikdy dost :))

      Delete
  2. Tie paletky vyzerajú vážne super, všade na nich počujem chválu. Ked sa vrátim v auguste na Slovensko budem ich musieť vyskúšať :-) ;-)

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...