Thursday, December 4, 2014

#POSTMAS 2014 ❄ | day 4


Hi Lovelies!

Dnešek měl být dnem, kdy jsem se měla ( nelépe hned po škole) učit na testy do autoškoly, áále hádejte co? Stále nic, nečekaně.
 Samozřejmě jsem si ale hned po škole, která mi dnes naštěstí uběhla rychleji, než obvyklé čtvrtky, kdy máme na 10. vyučovací hodinu Technologickou přípravu (což opravdu není nic přijemného, obzvlášt po celém dni ) zašla s P. do Tchiba na caffé, na které se vždy táák těším. Jedna z mála věcí, které se přes zimu nedokážu vzdát. V létě mi může být ukradeno, ale přes zimu ho musím mít každý den. Stává typický kavárenský pováleč a vůbec mi to nevadí. Kdo by si neužíval tu pohodu při výborné kávě, když je venku tak odporně? Na to pít čerstvě vymačkáné štávy máme přece celé jaro/léto :D




Tato krásná zpráva mi přišla dnes ráno (  fanoušci chápete :D <3).


 Bohužel jsme po výborné kávě dostaly ještě lepší nápad a to "podívat" se ZASE do H&M, kde mě pouhý vstup většinou stojí alespon 200,- ( a stejně ho většina z nás miluje <3)  a taky že jsme neodešly s prázdnou. Je to tam asi prokleté, nebo nevím, my za to určitě nemůžem, na to klidně "pinky promise".  Naštěstí jsme měly u sebe zlaté slevové kartičky, které nám to trošičku zachránily (i když se tímto faktem vlastně snažím jenom ukonejšit) . Myslím, že nakonec se na můj "velký den" budu učit v pátek večer , jak to tak vidím  a stejně se mi tomu stejně moc nechce věřit (čímtoasibudežejo). Vážně se na to těším. Pondělí bude ták super. Věříím :)))

Lots of Love, yours V. <3


No comments:

Post a Comment

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...