Tuesday, December 2, 2014

#POSTMAS 2014 ❄ | day 1/2

Hi Lovelies!



Je to skoro měsíc, co jsem nepřidala jediný článek a mám pro to jasné vysvětlení. Podzimní depka (plus mi na začátku listopadu přiletěla sestřenice a teta, která po týdnu odjela zpět, zatímco sestřenice se zdržela až do 28.11.).

Opravdu obdivují ty, kteří žádnou "depku" nemívají, jelikož mě zasahuje vždy a to přesně v Listopadu a drží se mě zuby nehty až do konce Prosince. Co vy? Taky jste ji zažili (popřípadě stále zažíváte)? A jak s ní bojujete?
 S příchodem Vánočních svátku je mi onečně mnohem lépe. V obchodech a na ulicích je vše krásně nazdobeno a kolem se to jen blýská a třpytí.Vánoce jednoduše miluji. Né, že by má láska k Vánocům byla pořád tak silná, jako když mi bylo 10, ale stále ve mě je. Proto jsem se rozhodla, že po měsíční pauze od blogování zahajím #postmas, aneb budu se snažit přidávat článek každý den až do Vánoc. 
Včerejšek mi přišel neskutečně nudný na to, abych o něm psala samostatný post, takže ho spojím s tím dnešním.
Pondělí 1. 12. 2014
Ráno jsem vstala klasicky v 6, připravila si milované vločky s kousky 90% čokolády a kokosovým mlékem, jako vždy si snídani vzala do postele a do 7. se dívala na různá videa na youtube. Po škole, kdy jsem končila 16:15 jsem hned po východu z budovy skončila zadkem na zemi. Všude kolem na chodnících zmrzla voda z poledního deště a cesta, která by mi normálně trvala 15 minut, vypadala jako hodinová a přesto mi bylo úžasně. Hřálo mě u srdce, kolik lidí jsem po cestě potkala, jak se smějí a kloužou se po ledu (až na chudáky důchodce, kteří se drželi, kde jen mohli), zatímco já se bála, že si budu muset na zem rovnou sednout a "pádlovat" rukama po zadku až domů. Přitom jsem si ještě v polovině cesty vzpoměla, že potřebuji dokoupit pár drobností a zašla si do obchodního domu, který máme v centru, takže jsem si námrazy užila až až. V Tetě jsem objevila slevu na sprchové gély od Dove, které miluji a vybrala pistáciový, který mi voní snad nejlépe ze všech ( ještě s klasickým). 
Doma už jsem pak jen "chillovala" nebo jak to popsat ...

Úterý 2. 12. 2014
Dnešek začal tím, že jsem musela k doktorovi, takže jsem ve škole byla "jen" na 3 poslední hodiny, které mi ale přišly, jako by uběhlo celé století. Modelování ze srdce nenávidím, a to 2x více, když jsem pozadu. Naštěstí jsem to ale přežila a vydala se do Costy pro zelený čaj, kterým jsem si krátila chvíli čekáním na P., Chtěla jsem se podívat hlavně do H&M a konečně využít ty 3 slevové kartičky, které byly snad ve všech časopisech a jsou platné jen do 10.12.. Do H&M jsme sice šly, ale dopadlo to tak, že jsem si koupila samé zlevněné věci, na které se další sleva samozřejmě nevztahovala, ale i tak i nestěžuji. Za tričko, kalhoty a tíko jsem dala jen 340,- . Poté jsme se vydaly směr Tchibo na "karamelové pokušení" které jsme doplnily malou sladkou svačinkou a P. si konečně koupila vánoční deku, kterou si nechávala odložit, takže měla ohromnou radost a ani se nedivím, je úžasná <3
 Poté jsem jen běžela koupit dárek Ž. na narozky a spěchala zpět domů. Po cestě se stavila do pizzerky, kde jsem vydržela asi 10 min., protože mamka měla také potřebu něco koupit a psala mi, at jdu s ní, takže jsem se zase vrátila do FNK.
 S Alexem jsme se šli "jen podívat" na Yankee Candles a vrátili se samozřejmě se 4. svíčkama, ale alespon jsme si udělali radost, když už jsme museli na mámu tak dlouho čekat.  Pak jsme si všichni prošli pár obchodů, stavili se do Colossea na "vínko" a vydali se do pizzerky a večeři ( táta vlastní pizzerii, kde přes týden obědvám a sem tam večeřím, jen aby bylo jasné, proč ji zminuji "takjakobynic"), kde jsem si dala klasický salát a ted už jsem konečně po dlouhém dni doma a odpočívám. Jak vypadaly vaše první prosincové dny?








Lots of Love, yours V.

2 comments:

  1. Depky mívám taky, kdo by je v listopadu neměl. Možná jsem trošičku negativní, ale nějak mě nerajcuje, že je podzim pestrý...teplo je pořád na topu. V H&M jsem byl mimo jiné taky a stejnou sumu, kterou jsi dala za kalhoty, triko a tílko jsem vysolil za kulicha a rukavice bez prstu (asi čtu málo časopisy se slevovými kupóny). Bečvině chválím deku a posílám supportík.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já na slevy natrefila úplnou náhodou, né vždy se mi tak poštěstí bohužel :D A děkujii :D:3

      Delete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...