Monday, April 13, 2015

SPRING 2015 | Life Update + Little New In


Hi Lovelies!

Zatímco dojídám výborné zbytky z včerejší večeře ( Haloumi Cheese wrap z PUBu, který byl na můj žaludek až moc velký) přemýšlím nad tím, čím asi tak začít.
Poslední dva posty se týkaly jídla, ale dnes pro vás mám malé New In a také pár "keců" ohledně mého života za poslední měsíce.
Konečně to začíná ( hodně pomalu, ale jistě) vypadat na Jarní počasí (3x hurááá).


Nevím, jak to vnímáte vy a jak na vás působí, ale u mě s jarem příchází mnohem lepší nálada, pozitivnější myšlenky a větší motivace něco dělat.Nechci lenošit pořád jen po kavárnách pojídaním dortíčků a pitím přeslazené kávy.

Minulý týden v Pondělí jsem si dokonce (s těžkým srdcem) dala výzvu, že tyto výborné kalorické bomby na chvili bude lepší vynechat. Tento týden bych ráda začala i s omezováním kávy a sladkých nápojů (bohužel jsem si za poslední měsíc oblíbila Růžový tonik a pila ho častěji, než je nutné). Netvrdím, že mi to půjde okamžitě, ale věřím, že když se to vezme pomalu, tak by se to snad mohlo povést. Místo přecukrovaných máslových sušenek apod. si zkouším dávat zdravější alternativy a jím rozhodně více slaného, než sladkého. Všimla jsem si, že čím méně cukrů jím ( i když ho dnes najdeme snad úplně ve všem), tím méně mi také chybí a pro závislačku, jako jsem já je to neskutečně dobrý pocit.
Ve škole se nám blíží klauzůry ( které se bojím, ale snad to zvládnu) a plánují si letní brichády a akce, na které bych se ráda podívala. Tak moc se těším na letní prázdniny. Kam se chystáte vy a na jaké akce se momentálně nejvíce těšíte?

Co se nákupů týče, našla jsem v Lindexu úžasně lehké a svěží pyžamové kratásky (399,-), které jsem si zamilovala na první pohled a jako pyžamo rozhodně sloužit nebudou. To by jich byla vážně škoda. Dokonce jsem si je vzala větší, at nejsou moc pyžamově nápadné a snad to bude fungovat.

Conversky, nebo Vansky jsou na jaro pro mě absolutní  MUST HAVE kousek a jelikož jsem černobílé ještě nikdy neměla a minulý rok jsem na jaro zvolila černobílé Vans, tak jsem letos vybrala tyto. 



Objevila jsem také nejpohodlnější Jeggins z Tally Weijl za 499,- a už nechci nosit nic jiného. 



Oblíbená vůně sprchového gélu a nově mají i tělové mléko, jupí <3


Přisla jsem na to, že po krému se mi na obličeji vytváří více pupínku, než po oleji. Tady tento od Nivea používám každý den a je výborný. Rozhodně stojí za zkoušku, můžu jenom doporučit a sprej na zesvětlení vlasů od Balea ( najdete v DM) mi doporučila kamarádka, ale zatím jsem ho nestihla vyzkoušet, takže se pokusím vyfotit nějaké před a po fotky aby se dalo posoudit, jestli vůbec funguje, nebo ne. 





Tento Color Whisper od Maybelline jsem včera v Tetě ulovila za pouhých 69,- a jeho barvu naprosto miluji. 


Tuto bundičku jsem náhodou objevila ve slevách v Marks & Spencer cca. 2 týdny zpátky z 2399,- na 899,- a jelikož jsem kožený křivák v takové barvě hledala snad všude možně, tak jsem ji tam rozhodně nemohla nechat, přestože jsem se obávala, že ji nevynosím. Pravda, že jsem ji na sobě měla zatím jen 2x, ale rozhodně ničeho nelituji. Konečně mám v šatníku o barevný kousek víc <3

Mějte se krásně <3

Lots of Love, yours V.


1 comment:

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...