Monday, June 17, 2013

#june_17 | Photoshooting with Love.


Hi Lovelies!

Dnešek byl opravdu skvělý. S láskou jsme byli fotit v parku a foták,který měl půjčený od sestřenice fotil naprosto skvěle. Na těch fotkách bylo minimum vad + jeho skvělý talent. Snad se vám budou fotky líbit :) Pomalu se chystám a připravuji vše potřebné k odjezdu. Dnes jsem si byla vyřídit u lékaře zdravotní posudek na řidičák a dala mamce za úkol my vyřídit připojištění. 
Sepisuji si pomalu, co vše si koupit před odjezdem a dárky, které musím přinést rodině a že jich nebude málo. Donesla bych jen jednu věc, ale jelikož mě tam budou 10 dní krmit a starat se o mě zcela ZDARMA, příjde mi nezbytné alespon jako důkaz vděku, každému něco málo přivézt. 
Ani nevíte, jak se těším a jsem ráda, že se má Anglická rodina  těší tak stejně, což bych nečekala. Hlavně ted úspěšně zvládnout klauzuru a úspěšně uzvřít známky a pak PRÁZDNINY! Yess. Jak vy se těšíte a co máte v plánu? Já si dávám předsevzetí, že se letos VÁŽNĚ musím OPÁLIT! (myslím tím přirozenou cestou, nejsem typ co by měl zrovna v lásce solárko a samoopalováky, jelikož je opálení a OPÁLENÍ, kdy u té první varianty to spíš vypadá, jako by se člověk měsíc nemyl a u té druhé, alespon vypadá přirozeně a zdravě. Opravdu netoužím po tom mít barvu neumytého pomeranče :D Jelikož, nevím co je semnou špatně, že jsem Italka a oba rodiče mám Italy, krásně snědé, bratry mám taky krásně snědé a já jediná vypadám jak RUS! Fakt nefér. Moc ráda bych uvítala nějaké rady jak se co nejvíc a nejrychleji opálit. S tím Wishlistem, zjístila jsem, že to bude těžší a tak stejně s pěnězi, jelikož toho chci tolik!!! Ale budu muset těch mých 11 párů vysněných bot zredukovat na 3 maximálně, abych se těch 10 dní uživila a to ještě nepočítám oblečení, doplnky, další boty a hlavně kosmetiku, noo ... Ještě, že můžeme mít 25. kilový kufr.

Snad se zítra stihnu ozvat. 

Lots of Love, yours V.


4 comments:

  1. Hezké fotky:) jsi moc hezká:) já se letos taky chci opálit, doufám, že k tomu budu mít někde možnost:) a hezky si to v té Anglii užij:) Já se tam taky chystám po prázdninách:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc:) Já k tomu mám vždy možnost, bohužel má světlá plet se nikdy nechce opálit, jak bych si já přála a to mě tak mrzí!

      Delete
  2. ty fotky jsou super ! uzij si tu anglii, ať se ti tam libi co nejvic na svete :D a hele, solarko neni spatny, kdyz to ten clovek neprezene .. ale samoopalovaky taky nemam rada:D

    ReplyDelete
  3. Dekuji moc Leni! No, pokusim se hlavne neutratit majlant, ale to bude mega tezke si myslim. Do solarka me mamka stejne nepusti a nevim, proste slunce je slunce, to nejde nijak nahradit :D Teda aspon podle me!

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...