Tuesday, June 18, 2013

#june_18 | Basic fashion pieces i need for Summer 2013!

Hi Lovelies!
Dnes jsem celý den umírala vedrem!
 Nevím, jak je u vás, ale v Ostravě dnes bylo 34 stupnu a já tvrdla ve škole, jako vždy, do 5 :) A co potom? Samozřejmě, že mě čeká Technický rys, rešerše a barevné návrhy, ale počasí jako by vědělo, že jsem vyšla ze školy, tak se rozhodlo, že už byl pravý čas den trochu ochladit a naservíroval nám bouřku, která je zatím slabá, ale ta tma co je ted venku naznačuje, že to v noci bude ( snad) o něco lepší! Miluji bouřky a především, když jsem doma a můžu se u toho dívat na film. V tu chvíli jsem si vědomá toho, jak velké štěstí mám, že mám střechu nad hlavou a vlastně mi nic nechybí ( nebo aspon nic důležitého) atp. Jelikož se mi do rysů ted poušet nechce, dám si malou pauzu od školy a ukáží vám pár Letních kousků, které bych si přála v Anglii, nebo klidně i během prázdnin pořídit.

.
1) Bílé vzdušné tričko/tílko je pro mě absolutní nutností a podle mě jich není nikdy dost! Existuje mnoho střihů, ale v léte mám nejradši lehčí, průsvitnější materiály, které jsou díky jejich vzdušnosti skvělé na nošení v pařácích, ve kterých narozdíl od přímořských zemí, máme v ČR hrozně suchý vzduch. Skvělé varianty můžete najít téměř kdekoliv ( nej najdete v H&M, Zara, Forever 21, Topshopu ... ) a ceny se nepohybují nad 400 ( pokud to není nějak obsvlášt kvalitní materiál). 
2) Šortky/kratásky - na pláž, do města, na večer ... bez nich se prostě v létě nedá chodit, bohužel, ale je to tak. Takže já, osoba která k smrti nenávidí své nohy je bohužel tímto způsobem ukáže v "celé své kráse", ale po dnešku, co jsem se pařila v jeansech celý den, jsem si řekla, že už na to kašlu. A taky to není nejlepší, když nejsou zrovná vzdušné.
Nejradši mám ty z lehčích materiálu, které podle mě vypadají luxusně se dají zkombinovat i do elegantnější coctailové verze na večer, nebo jste určitě už viděli typy háčkované, nebo krajkové. Ale i klasické, střížené ze starých jeans, nebo co najdete v obchodech ( např. Tally Weijl) za pár "kaček" jsou mezi oblibenýma.
3) Lehčí cardigan - a nejlépe "oversized". Jak většiná z nás ví, večer, i když je léto, může být lehce větrno a chladněji, takže určitě se hodí a vypadá skvěle. Ted jsem zrovna našla jeden z Brandy Melville a naprosto ho zbožnuji. Bohužel, zatím jsem je nikde jinde nespatřila, ale určitě je někde najdete.
4) Vzdušné šaty - maxi nebo nad kolena, hlavně at jsou z lehkého materiálu a dají se nosit jak do města, tak na pláž, nebo k bazénu a většinou nestojí ani moc. A s pár doplnky a "slamákem" vypadají skvělé a jsou tak pohodlné, že je nebudete ani cítit.'
5) Skater/Circle skirt - skvělá vychytávka pro slečny se silnějšími boky, super pohodlné a zárověn stylové.
Tahle na obrazku stojí pouhých 350,-

6) Boyfriend jeans - vzdušnější verze jeans, které podle mě vypadají sexy právě díky tomu, jak jsou "nedbalé" a "hlavně pohodlně". Zara vám zajisté poskyte pár skvělých kousků, ale můžete si je také vyrobit jeansy ze sekáče, které pak jen "ošoupete" a srolujete nohavice. Levné a hlavně skoro nikoho ( dívky) jsem v tom neviděla ... Škoda.
7) "Zahradníky" - ( Dungarees) nebo nevím, jak jim třeba říkáte? Podle mě jsou na léto to nejlepší a nejpohodlnější ( pokud nerády nosíte sukně)! Hrozně moc si přeji přesně tyto, nebo popřípadšě ještě jedny hodně podobné z Topshopu! Snad si je budu moci pořídit! 
Jak jste si mohly všimnout, moc barev tam nemám, ale snad se mi něco barevného zalíbí, hned vám dám vědět!
 Co nejčastěji nosíte, nebo plánujete nosit v Léte?

Lots of Love, yours V.

1 comment:

  1. Přesně tohle jsou kousky, které se mi líbí čím dál víc, jen na jednoduchých věcech se víc pozná kvalita a pak to začíná být drahé. Ale postupně s nimi rozšiřuju šatník a patří k mým nejčastěji nošeným kusům. :) Pěkný článek

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...