Monday, June 24, 2013

#june_24 | 4th day in Leeds.

Hi Lovelies.

Dnešek byl první den školy, i když jsme se neučili, zato jsem po dvou prospaných dnech musela vstávat už v 7 ( což bylo peklo, jelikož jsem se do jedne do rána dívala na Pýchu a Předsudek, který neskutečně moc miluji, mohla bych si ho pouštět klidně v kuse za sebou ... Chápete ne? Prostě pán Darcy <3).
 Ráno jsme ve škole měli nějaké sportovní aktivity jako překvapení, kterých jsem se ale nezůčastnila, jelikož to bylo na trávě a čekal nás ještě výlet do centra, tak jsem fakt nechtěla být celá špinavá. Ve škole nám dali visačky s motivem akce a školy, kdybychom se popřípadě ve městě ztratili, at ví kde patříme. 
V Leeds nás vzali do dvou typických míst, kterými se Leeds pyšní ( Corn Market a Leeds city market, kde založili první Marks & Spencers) a poté jsme měli 30 minut na nákupy (???), takže jsem musela jít s holkama kam jinam než do Mekáče na oběd ( ah, jak nečekané) a poté jsem se prošla do TOPSHOPU, ale nic jsem z toho neměla, jelikož H. s její kamarádkou hrozně spěchaly jinam ... Co už, vynahradím si to snad v pátek v Londýně, zašla jsem si na Frappucino do Starbucks a pomalu došla na místo, kde byl sraz.
 Poté co jsme se vrátili všichni zpět z Leeds jsme s naší Českou skupinou zůstali ve škole a nacvičovali jsme večerní kabaret, kterého jsem se hrozně bála, ale nakonec se orpavdu povedl. Zpvali jsme nějaké české písně a I. s P. tančili v krojích na dost veselé písničky, takže všichni hrozně tleskali celou dobu. ( Všechny školy museli nějakou scénkou, tancem, zpěvem představit jejich zemi a kulturu ...). 
Ted ležím na posteli totálně mrtvá z celého dne a přemýšlím, že si zase pustím Pýchu a Předsudek :D Včera večer jsem nad tím tak hrozně přemýšlela, že by bylo tak super, kdyby si každá dívka mohal najít svého pana Darcyho ... No jo, naivní romantička. Jen do mě, chápu. Ale já už lásku našla a mám vše co mě činí štastnou, takže si nemůžu stěžovat. Zítra ráno je ve škole Full English Breakfast, ale nemusíme se toho zůčastnit, tak nevím, jestli má H. v plánu tam jít. Určitě se vám večer ozvu.
Mějte se krásně :)
Školní dvorek.




Ranní sportovní rozcvička.

Před túrou do města.




Corn market, se spousty zajímavých, netradičních obchůdků, do kterých nebyl ani čas se podívat :(

Leeds City Market



Zkoušení Cabaretu.

Vidíte ty zohlé rostliny? Jo tak je větrno v Anglii. A to bylo ještě málo ...


Večerní Cabaret před začátkem.

Lots of Love, yours V.


2 comments:

  1. pýcha a predsudok, oh yes.<33 večerný kabaret znie fajn.:)))

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...