Thursday, July 18, 2013

#july_18 | Early birdy!


Hi Lovelies.

Zdravím. Dnes ze mě bylo ranní ptáče! ( sama nevěřím) 
Donutila jsem se vstát v 6:15, abych se stihla osprchovat a jet k M. tak, abych tam byla na 8:00. A víte proč? Původně jsem dnes měla pracovat od 15:00, ale jak jsem ve dvě byla zpět od M. jsem se dozvěděla, že nakonec mám volno a pracuji až zítra. No néé. Mě bylo na umření :D Tak já vstanu, v 6 hodin ráno o prázdninách (ááá!). A nakonec jsem klidně mohla spát i do 11. Ale zase jsem napsala M., at se zamnou staví a pak pojedeme třeba opět k němu. Vyzvedla jsem si u táty očekávané balíčky. V jednom byly šedé "high-waisted" kratásky od Levi's, které mi prodala slečna, která ma i stránku, kde prodává více sklvělých kousků o které jsem psala zde.
Nemám je bohužel vyfocené, ale vypadají takto.

A v druhém byla populární láhev Bobble. Rozhodla jsem se ji vyzkoušet po tom co jsem si o ni přečetla prvně u Markét a poté u Cup of Style. Hlavně poté, co jsem si přečetla, v čem spočívá, uvědomila jsem si, jaké to má výhody. Hlavně pro mě, která krom kávy, kterou si dám zřídka kdy, piju jen čistou neperlivou vodu, do které si občas vhodím limetku, citron, nebo kousek máty ( není to dlouho, začala jsem s tím v Anglii a už v tom pokračuji skoro měsíc! také od té doby, co jsem se vrátila z Anglie je ze mě vegetarián, na maso už nemám ani chut. Nepotřebuje to moc vysvětlení, stačí si přečíst knihu Skinny Bitch od F. & B. a pochopíte. Ani nevíte jak jsem ráda, že jsem si ji koupila). 

 Stačí když do láhve napustíte vodu z kohoutku a uhlíkový filtr vám ji pročistí zatímco ji pijete :)
 (Před prvním použitím ji ale musíte naplnit vodou a poté nechat filtrem protéct zpátky do umyvadla, čímž se vyčistí od uhlíkového prachu, po kterém je voda chvilku černá a pak začne téct opět průzračná).
 A rozhodně se vyplatí! V takových pařácích potřebuji vodu stále u sebe a než pořád dávat okolo 50 ,- denně si radši koupím láhev za 399,- ( i s poštovýným a balným, jinak je to 299,-) a je vyřešeno, tak stejně na dobu, kdy se vratím do školních lavic. Filtr se mění jen co 3 měsíce a navíc tím šetříme i životní prostředí. Tak směle do ní. Cukry v limonádách vám nejen přidávají na kilech, ale nijak vám neprospějí a žízen opravdu nezaženou ( to si jen myslíte).

 Nemluvě o tom, co všechno do takových limonád dávají a že 250 ml takové Coca Coly má stejně cal, jako například Mlečný řez, žejo. Je to jen na vás, jak se rozhodnete.

Taky se potřebuji podělit o kosmetickou senzaci, která mě osobně, se dostala do rukou, bohužel, až ted.
Mluvím o řasence They're real! od Benefit.
 Už dlouho o teto řasence slýchám samou chválu.
Dokonce Zoella o ní řekla, že to je jediná řasenka, u které ji nevadí plastový aplikátor. A hádejte, jak díky ní vypadají řasy. Upřímně, ani nemám slov, k tomu, co táto řasenka dokáže. Řasy jsou po ní 100% delší, nelepí se k sobě a nemusíte ani použít kleštičky na řasy, protože vám je nakulmuje sama. Myslím, že lepší název, než jaký má by nést nemohla.


 Je to ta nejvíce úžasná řasenka, jakou jsem kdy v životě měla možnost vyzkoušet a říkám si, kéž bych měla co 3 týdny 800,- na to, abych si ji mohla kupovat. K dostání je v sítích parfumerii SEPHORA.
Zítra ráno se budu stažit vyfotit mé PŘED a PO použití, at vidíte, jak je fantastická ( slabé slovo podle mě, ale nevím, jak jinak ji popsat).

Fotky jsou nekvalitní, focené mobilem a po dlouhých 14 hodinách práce, ale vidíte tam výsledek? ( btw. řasy možná vypadají docela slepeně, ale to bude tím, že já mám fakt málo řas a rostou mi po trsech :D)

 Který je vás nejoblíbenější kosmetický produkt? 

Na závěr bych vás chtěla všechny moc poděkovat za milé komentáře :) Jsem ráda, že vás můj blog baví a budu se snažit ho zlepšovat víc a víc.
Chtěla být na fotkách. Tak ji tu mám :D Dnes se mi všude cpala, at už to byl ocas, nebo cokoliv jiného.
Btw: není to má kočka, mám ji na hlídání 10 dní, než se kamarádka vrátí z dovolené :)

Lots of Love, yours V.



13 comments:

  1. Bobble lahev chci už dlouho,stále se rozmýšlím jestli by mi vyhovovala :-D

    ReplyDelete
  2. mohla si odfotit tie mihalnice!


    Inak uz len posledne 3 dni SUMMER giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Tak to stráženie mačky ti závidím, pretože vyzerá úplne úžasne, vždy som túžila po takejto mačke;) feelikeunicorn

    ReplyDelete
  4. Bobble bych taky moc ctěla :D
    Máš skvělý blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jen do ní, rozhodně se vyplatí! Díky moc :)

      Delete
  5. Na tu řasenku už jsem slyšela spoustu chvály, tak jsem zvědavá na efekt :-)

    VELKÁ giveway

    ReplyDelete
  6. krásna mačička, aký je to druh? :)

    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou followerkou, čo by som sa veľmi potešila :)

    http://bonieblue.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  7. Ta flaška nevypadá zle..:) Aj ta řasenka je hodně zajímavá! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nene a navíc skvěle pomáhá, jak zdraví, tak peněžence :)

      Delete
  8. Bubble láhev mi taky přijde skvělá:) jsem ráda, že jsem tě na ní navnadila:) akorát se mi z ní trochu hůř pije, ale není to tak hrozné:) a tu řasenku chci už hrozně dlouho:) a pro změnu ty si zas na ní navnadila mě:)

    ReplyDelete
  9. Lahev je to šikovná, ale jinak si myslím, že jsou i lepší investice. Třeba zlato. Prostě mi přijde, že pít z něčeho za tři stovky je fakt trochu white-world přežitek. Já piju celý život z klasické plastové lahvičky, mám jednu nebo dvě po ruce a když se hodně opotřebují, koupím si vodu a mám další. A taky žiju. :)

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...