Friday, August 9, 2013

#HolidaysInSicily | Day 5. { Sant Agata}


Hi Lovelies!

Hádejte, kde asi  právě sedím?
Jelikož nemám redukci do italské zásuvky, musím sedět v koupelně. Je to jediné místo, kde si můžu v klidu nabít notebook a víte, na čem ho mám? No kde jinde, než na záchodovém prkýnku. Já vím, článek jsem začala naprosto skvělě, snad to nikoho nepohoršuje.
Dnes jsem ráno opět byla u moře a přišlo mi ještě hezčí, než včera ( a to jsem si myslela, že lepší ani být nemůže). Ani nepohlo a šlo vidět, i z větší hloubky, úplně vše co leží na dně.
Poté, co jsem se vrátila k E. na oběd mě čekalo to nejkrásnější překvapení! Dostala jsem Ray Ban brýle, o kterých jsem psala zde. Asi si umíte představit, jak moc štastnou mě to udělalo. Byla jsem absolutně bezeslov. Od ted je chci nosit i v noci ( a klidně i ve spánku)!
 Nejvtipnější stejně bylo, že jsem říkala E., že máma je chce taky a ona, že ji je nesmím ani půjčit a jak jsem tady na noc přijela, tak to je první co mi vzala, nečekaně. Ale samozřejmě ji moc slušely a musím to překousnout, dokud ji nevymění skla z jejich Ray Ban na stejné, jako mám já.
Jakmile jsem přijela, A. na mě hned vyhrkl, že jsem mu chyběla. To je tak sladké a nečekané zároven. U baru jsem poprosila o "Granita alla fragola con panna e briosch" a konečně vychutnávala kousek sedmého nebe podávaný v umělohmotném kelímku. Kdo ji neměl, rozhodně to je první věc, kterou na Sicilií musí zkust, aaale ... Nenajdete ji všude. Musíte být v provincií Messina, v Palermu už ji jen těžko budete hledat.
Chvilku potom, co jsme se vrátili všichni z moře, jsem s mamkou potřebovala něco v drogerií, což se ukázalo jako největší chyba. Sotva jsme vešly, rozpršelo se natolik, že cestou zpátky jsme doslova mohly plavat. Dokonce jsme si po cestě koupili u Vietnamců i deštník, který byl stejně houby platný a celou dobu se hrozně smály, že si můžeme rovnou vytáhnout šampony z tašky a osprchujem se tady. Do toho všeho lítaly blesky a hromy. Skvěléé. Hlavně jak kolem prošlo auto a komplet celé náš postříkalo.
Prakticky jsme došly do do hotelu promoklé až na vnitřnosti. Mrzí mě hlavně to, že důvod proč jsem tady jela na noc je ted zbytečný, protože pochybuji, že budou kluby u moře otevřeny.
Tady je téměř všechno open-air. 




 Trošičku "slejváček", škoda, že jsem v tom hrozném dešti nemohla vyfotit teprve to, co se válelo z kopců :D:)

Lots of Love, yours V.

5 comments:

  1. Nemusí tě ten déšť štvát, tady jsou teď taky šílené bouřky a taky jsem jednu pěknou chytla :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me to nestve, ale mrzelo me, ze mamka vecer s kamaradkou nemohly nikam na sklenicku. Jeste, ze uz se to uklidnilo :D Ja v Ostrave hrozne chtela bourky a dnes jsem ji konecne zazila, tady :D A jakou!!!

      Delete
  2. Však by to bylo tak pěkný, kdyby ty kluby otevřený byly a ono tak krásně lilo! :D miluju déšť...

    http://bonjourmery.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Když jsme byli v Itálii, tak jsme první den hned chytli bouřku :/
    http://blogbymichaela.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. ta první fotka je super, moc se mi líbí :))

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...