Saturday, August 17, 2013

#HolidaysInSicly | Day 11. {Santo Stefano di Camastra}


Hi Lovelies!

♫ ♪The Look Of Love - Fergie ft. Sergio Mendes

Dneska mám konečně o něco lepší náladu, ale pořád to není ono.
Včera jsem se k večeru sama vydala s fotákem na meší procházku po okolí. Vypadala jsem jako úplný turista, ale nevadí, aspon byla sranda. Hrozně mě mrzelo, že fotím takovým šuntem, ale co se dá dělat. Taky by to chtělo lépe se naučit s fotákem, aby ty fotky taky nějak vypadaly. Že jo?
Ale zjístila jsem úplně svělou cestičku, která vede přímo až do městečka! Takže si tedka můžu chodit klidně pěšky kam se mi zachce.
(Taky mi prosím omluvte to, že nemám záhlaví, chtěla bych udělat nové!)


















 Ráno jsem byla u kadeřníka, kde jsem si konečně dala ostříhat své mega zničené vlasy a vůbec mě s prominutím ne*ere, že je nemám po zadek. Čím jsem starší, tím víc si začínám uvědomovat, co ostaním holkám na vlasech závidím. Především je to lesk a zdraví a pak až délka.
Protože znám nekonečně mnoho holek, které si vlasy nestříhají a pak je mají jo dlouhé, ale bez lesku, zničené, suché jak slámu, "okousané" a pardon, ale takovým já nemám co závidět.
 Místo toho si budu co 4 měsice nechávat zastříhavat konečky a čekat, pomalu, ale jistě, že mi vyrostou, takové, jaké jsem je vždycky chtěla mít. Dlouhé, husté a neskutečně hebké a leské! A nijak si nelámu hlavu s tím, že to může trvat další 2 roky. Až to bude, tak to bude a vím, že budu nejspokojenější.
Když chodím ke kadeřníkovi, většinou žádám o rovnoměrný střih, žádné prostříhané vlasy nechci. Podle mě to ani nevypadá dobře a jakmile vytáhne nůžky na prořídnutí (prostříhaní) vlasů ( takové ty co mají na jedné straně zoubky) mu je nechám hezky vrátit zpátky. Ty nůžky jsou s porminutím na houby.
 Nejen, že vám prořídnou vlasy ( já jich mám sice tunu, ale jsem za to ráda, nehodlám mít na hlavě mín vlasů, proč, když mi jich maka příroda dala tolik?), ale taky ztrací lesk a snadněji se třepí. A to ani nemluvím o tom, jak vypadají oškubaně. Za mě prostě NE, NE, NE ...
A to se mě ptal, jestli mu nedůvěřuji. Upřímně, měla bych? Po všech těch zkušenostech se fakt neštvu s tím, co já chci. Lepší než abych celou dobu mlčela a nechala si udělat na hlavě vrabčí hnízdo a to platí i pro vás! Kadeřníky musíte doslova oxidovat, jinak se rozjedou a vy výjdete celé opelíchané a neštastné, protože to chvilku trvá, než se zase "dají dohromady".

 Lots of Love, yours V.

5 comments:

  1. Krasne fotky:) a s tema vlaskama si přeju to samé:)

    ReplyDelete
  2. Já mám myslím příklad těch suchých , dlouhých vlasů bez lesku. Prožily si toho dost a teď se je snažím napravit. Přitom si je ani nefénuju. ( jen si žehlím ofinu :-D )
    A strašně moc si přeju , aby se tvá dobrá nálada navrátila!!! :-) Je tolik věcí z kterých mít radost ! :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsi moc, moc hodná a dobrou náladu bych mít měla, protože není krásnější místo, než kde zrovna jsem, ale v mém životě nastala náhla změna, která mě dost dostala. Přestože se na ní snažím nemyslet, pořád to mám v sobě ... Ale děkuji :)

      Delete
  3. Krásný fotky <3
    . . .
    Dreamer Clara^^
    http://dreamersuniverse.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...