Sunday, October 20, 2013

Recenze | M.U.A.


Hi Lovelies!
Po dloouhé době jsem zase, konečně tady. Blogovaní mi chybí, hroozně moc, ale stále nejsem dostatečně inspirována a tak si říkám, bud všechno nebo nic. Nemám chut psát nesmyslné články, které by jen zbytečně nudily a tak radši čekám, až budu mít lepší období, nebo mě alespon napadne, jak s blogem, aby byl opravdu zajímavý.
Každopádně, dostala jsem od značky M.U.A. dva produkty dle vlastního výběru k zrecenzování, takže dnes jsem si řekla, že už by bylo načase to "postnout".
 Objednala jsem si korektor Undress Your Skin - Radiant Under Eye Concealer, který mě lákal hlavně tím, že má zakrýt kruhy pod očima a také rozzařit a dodat svěží vzhled, což opravdu umí. Krycí schopnost není bohužel až tak vysoká, ale někomu by samozřejmě mohla vyhovovat více, někomu méně. Já osobně potřebuji hodně krycí, jelikož kruhy pod očima jsou jediná věc, kterou musím nějakým korektorem zakrývat, krom toho nepoužívám žádný make-up a na korektor poté nanáším jen pudr k zafixování. Korektor mám v odstínu radiance. Cena je 129,- 





Dalším objednaným produktem je táto úžasná řasenka Lash Boom ( v odstínu Ultra Black), která vám řasy nejen prodlouží, ale také i zhustí, což jsem byla dost překvapená, jak dobře zvládá obojí. Kartáček má atypický tvar, kterým dostanete téměř každičkou řasu. Mě osobně jen vadilo, že když se mi nějakým způsobem dostala do oka nehorázně pálela a štípala, ale jelikož do oka nepatří, tak vlastně žádnou chybu nemá a s trochou opatrnosti ( at se vám nedostane do oka) si ji naprosto zamilujete. Je také za velmi přijatelnou cenu 129,- .




Jsem neskutečně ráda za možnost vyzkoušení těchto produktů, jelikož M.U.A. mám opravdu ráda a na to, jaké má ceny bych nikdy neřekla, že dokáže být tak moc kvalitní a konečně ji máme k dostání i tady v ČR! Rozhodně se podívejte na jejich webové stránky zde.

Lots of Love, yours V.

3 comments:

  1. ta řasenka vypadá super !! a já uplně miluju tvoje oči :D ♥

    ReplyDelete
  2. ta řasenka se zdá skvělá, ale sama máš nádherně dlouhý řasy :)

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...