Wednesday, January 8, 2014

From one place to another.


Hi Lovelies!

Poslední dva dny lítám ze školy do školy.
 Zařizuji přechod a musím říct, že už si konečně, přes to všechno, připadám štastná. V pondělí, i když 13. nezní jako nejštastnější datum, nastupuji na novou školu a neskutečně se těším! O to víc, když vím, že ve třídě už někoho znám, jelikož ... i když to tak rozhodně někomu, kdo mě zná, nepříjde, tak se zazačátku neskutečně stydím a bojím a to zakrývám svou extremní ukecanosti, ve stylu "melu páté přes deváte, hlavně at není trapné ticho", čímž nové kamarády většinou spíše zastraším, takže asi tak.
 Je to pro mě docela velký krok, všichni se mě ptají "proč?" a moje "stará" škola mi bude vážně chybět, ale na druhou stranu, nikam to nevedlo a pokládat zbytečné usilí do něčeho, čemu se nehodlám do budoucna věnovat nemá cenu ( studovala jsem keramický design, kdyby vás to zajímalo). O to větší, když je za tím hodně práce a času a když jsem to někomu vysvětlovala, tak se mi vysmál s tím "vždyt ty jsi přece na umělecké, tam jenom kreslíš". Ne, opravdu se tam "jen nekreslí" a hlavně zaleží na to, jak si to "kreslení" představujete ...
 Bude mi neskutečně chybět má třída, někteří učitelé (obzvlášt Angličtinářka) nebo předměty (Španělštna má milovaná), ale zas na druhou stranu věřím, že se mi bude dařit mnohem lépe. Nejvíc mi bude chybět E., za kterou jsem se každý den těšila ( dalo by se říct, že posledních pár měsíců jsem do školy ještě chodila jen za ní)  nebo O., jehož hlášky (a super svačiny,hh) mi nikdy nikdo nenahradí.
Nový rok, nová škola ... uvidíme, co ještě příjde.
Včera jsem byla na menším nákupu (Aussie Miracle Moist shampoo a 3 minute miracle Reconstructor a lak na nehty od Rimmel Salon Pro 712, Rhytm & Blues)  +  můžete vidět sprcháč Pamper me! od Bourjois a peeling od Neutrogena Visibly Clear, který jsem si koupila v neděli. A byla jsem s E. i v Marks & Spencer, kde jsem se naprosto zamilovala do jejich potravin. Vybrala jsem si zelený čaj s jasmínem a celozrnné "sušenky" co se namačejí do mléka a jakoby se z nich stane kaše, jak to popsat? Ale chutnají dobře, to jo. Bylo to pro mě poprvé a lituji toho, že jsem část s potravinama vždy ignorovala. Už se to rozhodně nestane! (omluvte prosím kvalitu fotek, jsou focené narychlo mobilem, což se zlepší, až najdu nabiječku na foták, slibuji)




Menší "random" - dnešní ráno a božšké červánky / nový modročerný oblíbenec / novoroční předsevzetí )))

Lots of Love, yours V.

3 comments:

  1. Tak to ti přeji hodně štěstí, ať se ti na nové škole líbí a jinak celkově v roce 2014 :)

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...