Monday, January 20, 2014

New school, New me (?)


Hi Lovelies!

Konečně mám za sebou týden na nové škole!
 A prostě ... Všechno je táák neskutečně jiné. Oproti zvyklosti na max. 17 lidí ve tříde, jich ted máme 33. Docela číselko bych řekla, ale dá se. Chybí mi moje třída, hrozně moc! Měli jsme nejvíc boží kolektiv na světě, ale bohužel. Ted hlavně musím pracovat, jako divá, abych si mohla platit školné, takže mi moc volného času nezbývá, což mění mé plány věnovat se více "blogování". Nemám absolutně žádný volný čas, ale ještě že, jen do 15. února. Pak už by to semnou mělo být lepší, teda doufám, nebudu zase psát nějaké sliby, když nikdy nevím, jak to bude a jestli je budu moci splnit.
Nevím, jestli nebude lepší zase na chvilku blog nechat být, protože když vím, že do těch článků nemůžu dát momentálně vše, jak bych chtěla a kvůli toh nemám ani chut psát články. Jsem taková VŠECHNO NEBO NIC a to skoro ve všem,takže se ted musím přemáhat, abych vůbec něco napsala. Jo, někdy je to vážně těžké, ale na druhou stranu, čím jsou věci komplikovanější, tím více se snažím a nemůžu se dočkat dne, kdy se do toho zase naplno dostanu. Na rodzídlovky mám naštěstí čas do konce Dubna, tak by to nějak mělo vyjít i se školou.
 Co se týče životního stylu, dávám zase do kupy své stravovací návyky a obměnuji je zdravější verzí a jím co nejméně mléčných výrobků, abych se zbavila přebytečných tuků. Dalo by se říct, že něčeho z mléka se dotknu tak max. 2x za týden a vůbec mi to nevadí, protože sojové mléko mi chutná mnohem více! Po obědě si po zbytek dne dám nějaký kus ovoce, nebo si zajdu pro UGO a takto s tím hodlám pokračovat, dokud se nevrátím zpátky na váhu, kterou jsem měla v létě, ne-li na lepší.
A také jsem zpátky bruneta ( moc dlouho mi ta blond teda nevydržela no :D).
Letošní Jarní prázdniny strávím v práci, jelikož jsem to na dovolené v Itálíí, kterou jsem si udělala par dní na Vánoce, přehnala s voláním atp. Ale hlavně, že je to fér, příště si alespon rozmyslím, jestli budu tolik volat, žejo? Držím palce, at všem výjdou co nejlepší známky na pololetní vysvědčení a stihnete si opravit vše co potřebujete!:3



motivace / nejlepší obědy <3


Lots of Love, yours V.

3 comments:

  1. Oběd vypadá skvěle a přeji ti aby se ti na nové škole líbilo

    ReplyDelete
  2. to je fajn, že se ti na nové škole líbí:) určitě si tam taky najdeš plno kamarádů a budeš mít i tam skvělý kolektiv:) a ať ti to s tím stravováním vydrží!:)

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...