Sunday, July 27, 2014

July Favorites | 2014

Hi Lovelies!


Nemůžu téměř uvěřit, že už máme konec měsíce (???)! Od začátku jsem si přála, aby uběhl co nejrychleji, jelikož to byl můj "nejvytiženější" ze všech měsíců v roce, co se pracovní doby týče. Napsala jsem si hrozně moc směn, abych samozřejmě měla na dovolenou co nejvíce peněz, ale také to znamenalo nikam nikdy nechodit a mít minimum volného času, kdy jsem lítala po doktorech atp..Při focení mých Červencových oblíbenců se mě máma ptala, jaktože si některé věci radši nenechám pro sebe. Chvíli jsem nad tím samozřejmě přemýšlela, ale pak jsem odpověděla, že přece chci at ostatním tyto věci přinašejí stejně velkou radost, jako mě a ví, že (snad) "nešlápnou vedle". Bohužel, většinu času jsem trávila v práci, takže zas tolik novinek nemám, každopádně jsou to všechno věci, které jsem za tento měsíc milovala <3 Níže najdete více o každém produktu.


Crest 3D White LUXE - Glamorous White
tuto zubní pastu jsem dostala jako bonus k objednávce bělících pásků nawww.belici-pasky.com . . Začala jsem ji zkoušet asi 3 dny po tom, co jsem si bělila zuby a jsem velmi spokojená. Píše se na obale, že během 5. dnů, by vám měla odstranit nečistoty na zubech ( např. méně zubního kamene atp.) s čímž musím souhlasit. Určitě to bude mít jiný efekt, pokud jste předtím pásky nepoužily, ale zuby mi příjdou opravdu o pár odstínů bělejší ( a to jsem použila jen půl balení pásků). Bohužel jsem se nedočala efektu "zářivě" bílé, ale měla jsem pásky VIVID pro začatečníky, tak možná někdy v budoucnu, až vyzkouším verzi pro pokročilejší uživatele. Samotná zubní pasta stojí 279,- a najdete ji zde .

JASON - Soothing 84% Aloe Vera Moisturizing Créme
o tomto "zázraku" jsem psala už minulý rok v létě článek (který si můžete přečíst zde). To jsem ale ještě nevěděla, jak skutečně ho miluji. Během tohoto "školního" roku jsem stihla vyzkoušet spoustu různých krémů, ale žádný z nich nebyl "ten pravý", jako právě tento a myslím, že by ho měl každý vyzkoušet! Poprve jsem ho půjčila kamarádce na plenéru a od té doby ho miluje stejně jako já a odebírá hned, jakmile ji dojde. Pak se samozřejmě přidaly další dvě mé kamárádky, které ho u mě vyzkoušely a hned se ptaly, kde jsem ho vzala, takže myslím, že jeho "kouzelný" efekt nepůsobí jen na mě. Jsem ráda, že tento krém sklízí tolik úspěchu, protože je DOKONALOST v kelímku!Zakoupit ho můžete popřípadě zde, ale i různě na internetu, samozřejmě. A pokud se ho rozhodnete vyzkoušet, rozhodně mi napiště, zda jste také byly tak spokojené:)

Dlouho jsem u blogerek obdivovala trend malých kroužků (zde nebo zde), at už obyčejných, nebo s různým zdobením, přišlo mi to jako úžasný doplněk na léto a okamžitě jsem je začala shánět různě po obchodech. Tyto zlaté kroužky jsem si pořídila v I Am za 149,- a nosím je možná až příliš často. Doufám, že v Italií rozšířím svou sbírku o spoustu zajímavých kousků.

Rhodiola - Bio Essence
jsem si musela v lékarně objednat, jelikož ji nemají volně k prodeji. Začala jsem ji brát hlavně díky slibovaným "hubnoucím" účinkům. Podporuje rychlejší spalovaní, ale je výborná také na spoustu dalších věcí, především co se zdraví týče. Takovéto balení vám vydrží cca. měsíc a výjde na 320,- 



Gabriella Salvette - Sugar Enamel
tak jsem konečně vyzkoušela i tento druh a musím říct, že hned po prvním použití jsem moc spokojená nebyla. Dala jsem si 2 vrstvy a čekala jsem příšerně dlouho, než vůbec zaschne ( a na to já nemám dost trpělivostí). Jednoho večera jsem zkusila vrstvu jen jednu a konečtě se naučila ten "trik". Na nehtech vydržel poměrně dlouho a rozhodně plánuji vyzkoušet více barev.

Victoria's secret - Sheer Love body mist
mi přivezla má milovaná Ch. z Karibiku. Voní svěže, jako čerstvě vyprané prádlo. V popisku stojí bílá bavlna a růžová lilie, tak snad si to alespon lehce dokážete vybavit. Miluji to! Hrozně dlouho jsem chtěla tyto spreje od VS vyzkoušet a konečně se mi díky Ch. naskytla příležitost ( i když kvůli tomuto spreji musela procestovat nevím kolik různých míst a projít vícero obchodů). Nedávno jsem také viděla, že je mají zde

Guerlain TERRACOTTA - Huile de Voyageur
rozjasnující, bronzující tělový olej s tou nejpohadkovější prázdninovou vůní na světě. Je tak sofistikovaná a rafinovaná. Dokáže vám během chvilky zamotat hlavu. Na tělový olej sice nehydratuje zrovna 24 hodin, ale dokáže rozzařít pokožku a dodá lehký bronzový odstín. Je to něco, co bych rozhodně chtěla mít vždy u sebe, už jen protože se díky jeho vůně alespon na chvíli cítím pohodu luxusní dovolené u moře.

Maybelline Illegal Lenght
pokud chcete řasy dlooouhé, jako mrkací panenka, tak ji musíte mít! Už kdysi jsem ji zkoušela, ale teprve ted, po dlouhé době jsem se na ni v drogerii opět zadívala a přečetla si ten "kouzelný prášek (chloupky)" co vlastně táto řasenka obsahuje. Ano, chloupky, které vám řasy dokáží neskutečně prodloužit. Jediné mínus na ní je, že na objemu spíše ubere, než přidá, ale řasy budete mít tak dlouhé, že si toho stejně téměř nikdo nevšimne. Od přírody mám sice řasy dost dlouhé ( i když delší by mi ani nevadily), ale i moje máma, která takové řasy nemá si ji zařádila mezi oblíbence ( a to ani nechtěla slyšet o jiné řasence než je They're Real! od Benefit). Seženete ji v drogeriích za 299,-

Lindt Excellence 85% Cocoa
po přečtení knihy Francouzská dieta si každé ráno dopřávám 3 kostičky s ovesnýma vločkama. Chutově není nejsladší, ale nejhorší není a rozhodně dokáže skvěle "okořenit" mé holé vločky. Nedám na ní dopustit.


Červencové vydání Harper's BAZAAR, který většinou nekupuji, protože mě moc nebaví, ale jsem ráda, že jsem si zrovna tento pořídila. Uvnitř jsem velmi ocenila články a to "VAŠE OČEKÁVÁNÍ" , "TOUHA MÍT VLIV", "LAST MINUTE DIETA", ale celkově velmi vydařené vydání. 



Lots of Love, yours V.



7 comments:

  1. Líbí se mi ten lak od Gabrielly Salvete :). Budu ráda, když uděláš recenzi na tu Rhodiolu
    http://veru-life.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Dnes jsem viděla i 99%, ale na tu nemám dost odvahy. Už ta 85% mi příjde dost hořká :D

      Delete
  3. Ty kroužky jsou vážně překrásný!

    Instagram

    ReplyDelete
  4. Bronzující tělový olej od Guerlain mě také hodně láká.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já bych pořebovala tak litrové balení, jak moc ho miluji, ale myslím, že to už bych cenově bohužel nezvládla :D

      Delete
  5. totožný olej mají v The Body Shop a já jsem na sebe doteď naštvaná, že jsem si ho nekoupila, gr! :D na nohách by teď v létě vypadal skvěle.

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...