Wednesday, July 9, 2014

OOTD | Finally back!



Hi Lovelies!

Dlouho se mi nestalo, že bych stihla 2 dny za sebou dát na blog článek, ale ...
Včera jsem byla po delší době konečně byla s Ch.!
 Vrátila se v sobotu z Karibiku, tak jsme se domluvily a konečně někam zašly. Neskutečně jsem se na ni těšila! Samozřejmě byla úplně opálená ( jako vždy, když se vratí z dovolené) a skoro blondatá, přesně taková, jakou jsem ji čekala.

Shodly jsme se na tom, že zajdem někam na jídlo ( co si pamatuju, tak vždy, když jsme spolu máme pořád hlad), jelikož jsme obě nejedly a skončily jsme jako vždy v našem milovaném Cafe Plus a to co jsme si daly budu trávit ještě tak měsíc.
 Hned na mě vyhrkla, že pro mě něco má a že si hlavně musím poslechnout příběh kolem toho. Celkem jsem se smála, co mi vyprávěla, že v hlavním městě se nedá skoro najít, ani normální drogerie, když hledala šampon atp.. Nakonec vytáhla z kabelky Body Mist od Victorias Secret Sheer Love, který voní po bílé bavlně a růžové lilií, čímž mě celkem překvapila, protože po tom, co mi vyprávěla, jak je všude hledala a nemohla je najít jsem si myslela, že asi pass. Měla jsem vážně radost, ale to bych měla i kdyby mi přivezla jen mušličku. Někdy stačí opravdu málo ke štěstí a už jen to, že si na mě někdo vzpomene pro mě hodně znamená.
Jelikož bylo dost teplo oblékla jsem si černé tílko z Intimissimi a k tomu černou maxi sukni, se kterou jsem trošku bojovala, jelikož nejsem zrovna nejvyšší a mám (překvapivě) úzký pás, takže mi to pořád padalo níž, než by bylo vhodné, aby se mi to neplantalo pod nohy. Koupila jsem ji minulý rok z FB obchůdku Win-Win, kde mají opravdu úžasné kousky! Rozhodně doporučuji se podívat:)
Využila jsem Ch. a nafotila ve spěchu (nestíhala jsem fitko, klasik) pár fotek na OOTD, (bohužel bez detailů atp.). Na hlavu jsem nasadila klobouk ze slev v Lindexu za 200,-, který jsem našla při hledaní menších stříbrných kruhových naušnic, které prostě nemůžu nikde najít ( alespon ne takové, které by se mi vážně líbily). Boty jsem koupila minulý rok na dovolené v Benettonu (ukazovala jsem je tady, když byly ještě nové a hezké), taky ve slevě za 10 euro:) Kabelku mám z Reserved a sluneční brýle jsou mé nejvíce milované želvovinové Ray Ban - Clubmaster.


Lots of Love, yours V.

1 comment:

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...