Saturday, August 30, 2014

OOTD | Back to reality




Silver necklace - Star - Swarovski / Gold coin necklace - Skorpio - I am

Hi Lovelies!




Tak jsem zpátky a dnes mám pro vás OOTD s ano, dosti negativním názvem, ale má to samozřejmě svůj důvod ( a pokud vás deprimuji, tak se už dopředu omlouvám, jak si tady stýskám).
Je mi hrozně a klidně to napíšu bez přetvářek, protože už mě nabí dělat, jakoby se nic nedělo.
 Snažím se to tak nehrotit, ale mám v sobě takové prázdno po tom, co jsem odjela, že se pořád modlím, at už se konečně probudím zpátky doma na Sicilií, ne tady. Ano, tady bydlím, ale zdi našeho bytu pro mě nejsou nic víc, než sadrokarton/ poskládané cihly úkryt, kde se mohu v noci vyspat, přes den občas něco pojíst. Kdo mě dobře zná ví, že doma nebývám ráda. 
Nemůžu se pořád vzpamatovat z toho, že už nejsem v Italií. Samozřejmě, že by mi chyběli kamarádi, ale nemám jich tolik, že by se to nedalo nějak zvládnout.Už se nemohu procházet podel pláže, nemůžu se koupat v moři, chytat bronz, mít na blízku ty, které miluji. 
Chybí mi slaný vzduch, vůně opalovacího krému, těstoviny s mořskými plody, všechny ty zmrzliny a granity, chvíle pohody, radosti, smíchu, vracení se v 7. ráno domů, sušení vlasů ventilatorem ( protože nám nepasoval fén v zásuvce a byli jsme bez redukce), dívání se na svítání/západy slunce za mořskou hladinou, kokosové svačinky, těch milon hvězd každý večer na obloze, rodina, přátelé, nošení plavek (skoro) místo spodního prádla ... Nemohu se dočkat, až konečně dokončím střední a konečně vypadnu. 
Momentálně si chci našetřit na to, abych mohla přijet na Vánoce, jako minulý rok. Je sice pravda, že oni tam Vánoce nějak extra neprožívají, na což jsem nebyla zvyklá, ale vůbec mi to nevadilo. Vánoce jsou pro mě vždy, když jsem štastná a jsem s těma, kteří jsou mi hodně blízcí. Na to přece nepotřebuji určitý den v roce, ani stromeček s dárkama. 
A ted k outfitu. Ráno Dopoledne jsem se probudila a z okna jsem vyděla poměrně šedo, tak jsem si řekla, že nejspíš bude chladněji, což nakonec ani tak nebylo, ale naštěstí jsem ještě nesáhla po kábatu, tak se to dalo vydržet. Zvolila jsem pudrové tílko s dlouhým lehkým cardiganem, skinny jeans a "motorkařské" boty. Přes ruku navíc přehodila kožený křivák, kdyby mi náhodou začala být větši zima. A kabelku mám svou oblíbenou, kterou nosím denně. Omluvte kvalitu fotek, ale jsou foceny ve spěchu, protože Ch. nestíhala dojít v čas na schůzku. Přístě se snad polepším ( a taky se budu snažit na fotkách držet cigaretu v ruce).
Také jsem si v Italii nechala o dost zkrátit vlasy, jelikož byly opět neskutečně poničené a další skvělou novinkou je, že se vracím na SUŠ, kde se budu snažit za každou cenu dokončit ty poslední dva roky střední. Držte palce, at mi to vydrží :D:)


Biker boots / Bata





Tank top / Intimissimi
Long cardigan / Motivi
Skinny low waist / H&M
(Fake) Leather jacket / (???)
Bag / Reserved
Sunglasses / Ray-Ban Clubmaster

Mějte krásný zbytek víkendu a pokud se vracíte do školy, tak úspěsný první den a samozřejmě i celý školní rok <3

Lots of Love, yours V.

9 comments:

  1. Skvělý outfit :) Hodně se mi líbí cardigan a boty
    veru-life.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Tenhle outfit je klasika a je vážně povedený! A řetízky jsou top :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já hrozně ráda pohodlné, jednoduché oufity. Ráda bych pobíhala v sukni/šatech a podpatcích po městě, ale nedokážu to. Necítím se v tom, což mě docela dost štve, protože se nedokážu nikdy odvázat a podpatky si taky beru jen občas, přestože mi nedělá problém v nich chodit. Snad se časem přestanu bát "vyraznějších" doplnků a outfitů. Děkuji :)

      Delete
  3. Krásné řetízky. Moc se mi líbí tvoje bunda, i když nejde moc vidět. Celkově tímhle outfitem nikdy nešlápneš vedle

    ReplyDelete
  4. to mě mrzí, že se takto cítíš :( ale naprosto Tě chápu, tady to není žádná výhra. snad se tam brzy vrátíš, přála bych Ti to, Italko :))

    bezchybný outfit, ale ta cigareta teda není pěkná ani jako doplněk ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc, taky bych si to přála, at to rychle ubehne a už jsem zase tam:( To máš pravdu s tou cigaretou, přístě si dám pozor :D:)

      Delete
  5. Ta kombinace řetízků je top!
    přeju ať se ti do "reality" vrací snadněji, nebo ať ti čas do Vánoc utíká co nejrychleji ;) a samozřejmě ať přežiješ střední:D
    perko101.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Tahle realita je pořád ještě dobrá. Počkejte, až vám hypotéka kalkulačka spočítá, že buď budou za rodinný dům platit ještě vaše vnoučata nebo že navždy zůstanete v paneláku. To je dnešní realita. Ale tak nebudu si stěžovat, od toho tu nejsme. Jsem rád, že se vám dařilo. :) Ale prostě v roce 2014 ta realita byla trochu jiná, než je teď. ;-)

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...