Thursday, September 11, 2014

Rainy mood.


Hi Lovelies!



Dnes je přímo den, ve kterém je nejlepší nic nedělat a neřešit.
Deštivý čtvrtek. Snad bude v pátek o něco lepší počasí. Ještě, že mám skvělé kamarádky, které mi při posezení u "café crema"a čaje dokážou zlepšit náladu, i když je venku "zamračeno" ...
Né, že bych neměla ráda déšt, někdy se takové dny opravdu hodí, hlavně když člověk chce od všeho na chvilku vypnout a věnovat se jen a jen sobě.
  Takové ty sobecké dny, kdy se valíte v posteli, nebo na gauči, jako v mém případě, zapalíte svíčky, posloucháte oblíbené písničky, popíjíte čaj/kafé/kakao, přemýšlíte, zda je lepší si přečíst zbytek knihy, nebo se podívat na další díl VLOGU vaších oblíbených youtuberek (momentálně hltám vlogy Gabb, Zoe a Tan) ...
 Osobně moc nemusím dlouhé koupele, vlastně ani ty krátké, protože nedokáži chvíli v klidu postedět a také je mi líto té vody ( :D:D), ale rozhodně miluji horké sprchy ( kterou si zachvilku plánuji dát)  <3
Co nejradši děláte vy v takovéto dny? Lenošíte, nebo naopak jste tvořivé a zlepšujete si náladu něčím aktivnějším?


 Dnes ráno mi také dala máma úžasnou zprávu, že mě nejspíš na 100% vzali do Itálie na SUŠ, takže bych se do konce měsíce měla přestěhovat! Zní to skoro neuvěřitelně. Hodně lidí mi bude chybět, to je samozřejmost, ale také se těším, až poznám další a další nové přátele. Bude to neskutečná změna, které se dost bojím, ale také jsem z ní nadšená a moc se těším. Držte palce, at se nebudu chtít náhodu vrátit zpátky hned za týden, nebo tak.
 Tatka mi pořád říká, jak toho budu litovat a blá blá , ale já vím, že i když to bude těžké, rozhodně mi to bude stát za to.
 Budu v Italií, to je to, co si přeji snad ze všeho nejvíce a ted se mi to přání konečně vyplnuje! Je pravda, že bude dost zvláštní chodit v sobotu do školy, ale za to mají letní prázdniny skoro 4 měsíce a vyučovaní mám denně jen do 12:30 ( tady mám na SUŠ běžně do 17:10), takže je tam hodně pro a pár proti.
Snad bude o víkendu hezky, aby se vám K. mohla předvést v celé své kráse a postnout OOTD, na kterém jsme se domlouvaly s M. ( můžete se podívat ZDE na FB stránku). Snad to klapne :)
Přeji krásný pohodový zbytek dne.


Lots of Love, yours V.

4 comments:

  1. Tak to je úžasná zpráva, congratulazioni :)! Dneska jsem si udělala přesně takový den...po včerejší úspěšně zvládnuté zkoušce jsem si ho snad i zasloužila :).

    ReplyDelete
  2. Studovat v Itálii bude skvělé! Takové dny miluju :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Když člověk může klidně sedět v teple u knížky, tak mi deštivé dny vůbec nevadí :) samozřejmě jsem mnohem radši za sluníčko :)
    Itálii naprosto miluji a pokud tam budeš žít, tak ti budu neskutečně závidět ♥

    ReplyDelete
  4. Musím říct, že občas mám tyhle dny docela rád. Ale jako nesmí to být spojené s tím, že mám nějaké pochůzky nebo pojížďky po městě. Třeba když musím pro auto do pneuservis Praha 8 pro čerstvě přezuté auto a je zrovna hnusně. Ale jako taková ta práce, kdy otevřete balkon, venku prší, ale je čerstvý vzduch, tak to mám fakt rád.

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...