Tuesday, November 4, 2014

Dove addict & my new obsession with tea.


Hi Lovelies!

Nepoznávám se. Kdybyste se mě zeptaly, tak rok zpátky, jestli si dám čaj, nejspíš bych na vás vytřeštila oči a odpověděla suchým "NE" a ted? Vykupuji čaje, jak jen to jde. Jak už jsem psala v předchozím článku, jsem schopná si za den dát zelených čajů klidně 20.
Nikdy bych neřekla, že budu pít čaj radši a časteji, jak kafé. Který čaj je podle vás nejlepší?
Já rozhodně nedám dopustit na různé příchutě toho zeleného. Hlavně protože je nemusím sladit. Já totiž slazené nápoje pít nedokáži. Pijí především na žízen a k tomu sladké moc nepatří. Pokud to teda není zrovna latté, ale to je jedinou vyjímkou. I ristretto si musím dávat bez cukru.
 Semnou to tak je vždy. Bud vše ve velkém, nebo nic. Stejně tak to mám s vodou (klidně za den vypiji i 5 litrů a to ani trošku nepřeháním, jsem jednoduše závislá a vždy musím při sobě mít alespon malou láhev vody) a vlastně, tak trochu se vším.
Jaké máte závislosti vy? Jsou neobvyklé, zdravé/nezdravé ?
Já se posledního půl roku nedokáži nabážit produktů od Dove. Jsou jednoduše úžasné. Miluji jejich čisté vůně, textury a ty jejich motivační reklamy jsou TOP.
Používám je denně, at už to je klasický modrobílý deodorant, mýdlo, sprchový gel nebo šampon s kondicionérem. Obzvlášt jejich novější řada je naprosto bezchybná. Rozhodně stojí i jen za přičichnutí, protože tak dobe vonící vlasové přípravky, jsem nikdy předtím neobjevila a dokonce je mi jejich vůně příjemnější, než moje oblíbené Aussie. Nehledě na to, že konečně někdo udělal stejný objem kondicioneru a šamponu (jupíí!) Mě osobně pěkně vytáčí, když mi kondicionér dojde o 2 týdny dříve, jak šampon. Stává se vám to taky?


Lots of Love, yours V.



2 comments:

  1. Kávu nepiju a čaje taky miluju, zvlášť ty zelené, zelené s příchutí, černé a bylinkové :). Teďka ve videu Terezka z MamaLifestyle zmiňovala karamelový a vanilkový čaj z Lidlu, tak pro ty si chci taky zaběhnout :). Tyhle od Pickwicku jsem měla a byly výborný :). A produkty Dove věřím, že jsou skvělý
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  2. Wow, tak pro ty si taky musim skocit. Z Anglie jsem mela Salted Caramel Green tea od Twinings a byl vynikajici:3 dekuji za navrh.

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...