Wednesday, December 3, 2014

#POSTMAS 2014 ❄ | day 3


Hi Lovelies!

Při dnešním vstávání jsem celou dobu nadávala na to, jak nenávidím Středy, že Středy jsou strašné apod. a víte co? Sama se tomu dosti divím, ale nebylo tomu tak, jak obvykle. 
Ve škole jsme dostali v oborovém předmětu zadání "organický objekt", který má být nefunkční a stavěný z ruky, tak jsem se směle pustila do modelu, kterému jsem se věnovala po zbytek vyučovacích hodin. K tomu všemu nám odpadla občanka, ze které jsem měla být zkoušená a po škole mě ještě čekalo Caffé s C. v oblíbeném Café Plus, kde jsme mimochodem častěji, než je zdravo. Co se dá dělat, když mi tam chutná a navíc je to táák usporné. Nehodí se to snad před Vánocema?  Při pauze na oběd jsem s příchodem do pizzerky také zjístila, že mi konečně přišla kniha od Zoelly, na kterou jsem se táák těšila a vzorečky parfému Black Orchid od Tom Ford, který jsem si plánovala koupit, ale po vyzkoušení si tím už nejsem tak jistá. Má hrozně zvláštní vůni.
 Ráno jsem konečně dostala termín zkoušek na řidičák, takže pokud se vám bude chtít, můžete mi v Pondělí kolem 7. ráno (kdo už bude vzhůru) držet palce, at to zvládnu. Ted mi jen zbývá se učit, co nejvíc to půjde. Jak se znám to bude těžké se dokopat k tak vysilující činnosti a ještě na konci týdne, uff. 
PS: Pes na první fotce bohužel není můj, je od kamaráda malého brášky, ale je neskutečně boží, naprosto jsem se zamilovala :3



Lots of Love, yours V.

1 comment:

  1. takového nádherného kamaráda chci domu :)) <3 Girl Online budu mít pod stromečkem, moc se na ni těším!

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...