Friday, February 20, 2015

VirgisMagicTips | Bon Gusta bistro ( & cupcakes).


Hi Lovelies!

Přestože je dnes poslední den Jarních prázdnin, jsem vstala s neskutečnou dávkou energie (také díky ranních slunečních paprsků, které lehce vykukovaly zpod rolety).
 Snažila jsem se co nejrychleji uklidit veškerý nepořádek a kolem půl 1. jsem si s P. dala sraz v Café Plus ( FB stránka ZDE), kde jsme si daly klasicky to co vždy a utíkaly pro cupcakes od Můj Cupcake ( FB stránka ZDE - pro Ostravu a okolí). P. měla dlouho chut vyzkoušet jejich Oreo verzi, tak jsem přiobjednala i tu Rainbow. Už ve středu nás s P. napadlo zajít do Sladkého Království ( FB stránka ZDE) a koupit pár cupcakes, jelikož jsme dostaly na ně neskutečnou chut a byly naprosto vynikající. Já osobně vyzkoušela lesní plody, slaný karamel, a vanilku s popcornem ( ted si nejsem moc jistá). A taky makronky slaný karamel byly výborné.

Dnes jsem zase pro změnu chtěla zajít na kafé s K., tak mě napadl maličký "krámek", který jsem si dlouho vyhlížela, ale pořád jsem se tam neměla a ani jsem nevěděla, jak se jmenuje (Bon Gusta ). Osudová chyba. Byl kouzelný. Samé zdravé, kvalitní potraviny. Milá, příjemná a ochotná obsluha a ani nemluvě o tom, jak dokonale to tam je zařizeno. Přímo dle mého vkusu. Naprosto jsem si to tam s K. zamilovala. Zkusily jsme na půl kokosovobananové palačinky s bílým jogurtem a banánem a kdybych nebyla plna už z těch dvou kusů ( 1 porce = 4 lívance), tak bych je jedla nonstop. K tomu jsem si dala fresh z čerstvých pomerančů a K. smoothie ze špenátu, jablka a banánu + chia semínka, který byl také výborný. Chtěla jsem po lívancích dát i kávu, na kterou jsme původně vyrazily, ale nezbyl mi ani kousíček místa, což je škoda, protože mají dokonce více druhů veganského mléka. (na tabuli (viz. foto) můžete vidět, kolik lákavých pokrmů mají v nabídce).
 Na cestu jsme s K. vzaly RAW kostičky, které nejsou nijak doslazovány a přesto chunaly výborně ( já zkusila ananasovo/kokosové a matchatea) a odcházely jsme naprosto štastné a spokojené. Zatím nejlepší místo, kde jsem si v Ostravě dala něco chutného a zaroven zdravého. Za mě 100%.






Lots of Love, yours V.


3 comments:

  1. to misto vypada krasne!

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se prihlasis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2015/02/beauty-giveaway.html?showComment=1424714228138

    ReplyDelete
  2. takových podniků by mohlo být více :) kouzelný prostředí a moc zajímavá nabídka!

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...