Monday, January 28, 2013

Need Summer Now.



Cítím, že mám neskutečný splin! Těšila jsem se na to, že dnešek přinese lepší počasí, ale zase nic. Přes noc nasněžilo a mé ráno opět začalo naříkáním ohledně ********* sněhu :))) Asi chápete. Už se hrozně moc těším na jaro/léto, i když podzim mám asi ze všech nejradši, ale ta zima, co příjde potom. Brr.
Dnes jsem se úspěšně dodívala na celou Gossip Girl ( po 5. letech všechny díly, jo trochu mi to trvalo) a jsem nejštastnější z Blair a Chucka, jak jinak. Nevím skoro o nikom, kdo by do jejich párů nebyl zblazněný, nebo alespon do Chucka. A taky si tady konečně mohu dát ten super obrázek, který jsem viděla nejín milon krát na Fb a u různých blogerek.

Taky se dnes máma s tátou  šli podívat opět na byt, jelikož se chceme stěhovat, ale hlavně do něčeho, co opravdu stojí za to. Už to byl třetí, nebo čtvrtý, ale opět, na fotkách vypadal super a psali 4+1, ale ... v podstatě to bylo 3,5+1, jelikož ten poloviční pokoj, jelikož byl byt podkrovní, byl vhodný jen na přespání, jelikož by se tam člověk ve stoje absolutně nevlezl, ani liliput. Takové zklámání. Vždycky jsem snila o podkrovním bytě! Tak hledame dál a snad budeme mít brzy štěstí. Doufejme.
A jaký je váš vysněný dům/byt? Můj by byl nejlépe někde u pláže, ale taky třeba u pláže s lesem u moře ( jak bylo v Twilight Breaking dawn part 1, pamatujete?), ano jsem hrozně skromná :D

Jinak jsem si uvědomila, že se asi vážně chci ostříhat. Opravdu , co je mi přednější? Zdraví mých vlasů, nebo jen to, že mi "kamarádky" nebudou říkat: Jééj, ty sis ostříhala vlasy? Ty jsi blbá. ( a v duchu se radují, že je mají delší než já). Říkám si, měla bych asi dospět. Upřímně, zaleží vůbec na kráse, jestli má někdo dlouhé vlasy nebo ne? Někdo, kdo už je krásný, nepotřebuje dlouhé vlasy, protože mu sluší všechno a někdo, kdo pěkný není, nebude pěkný ani s dlouhými vlasy. A pokud si myslíte, že se to klukům líbí ? O to se opravdu starají nejmín. Ano, určitě se najde někdo, komu se to výhradně na holkách líbí, ale jak jsem se ptala více lidí, už jen vlasy " po zadek" jim příjdou moc dlouhé a někomu i ne moc pěkné ( šlo převážně o muže).
 Jde jim ano o vzhled, ale ty dlouhé vlasy, jsou asi tak 3% z celku? Nejvíce si všimnou postavy, úsměvu, obličeje ... A o charaktér, převážně. ( Tot všechno je můj názor, nikomu ho tímto článkem nechci vnucovat, samozřejme :))
 Dneska mám opravdu zvlášní myšlenkové pochody, ale už je mi fakt na nic, jak se pořád musím přemlouvat, že to je blbost se ostříhat. Ach, ta dnešní doba mi někdy příjde tak na *****. Všichni a všechno nám vnucuje myšlenku, že holka bez dlouhých vlasů není pěkná. Kdysi se říkálo vlasům "dlouhé, už jen jak je dívka měla pod ramena.
Ale je moc lehké to svádět na dobu, nejspíš je to všechno ve mě. Kdybych si dost věřila, ostříhala bych se i na ježka, ale bohužel ...  Miluji dlouhé vlasy. A taky, Sebedůvěru jsem nikdy moc nevlastnila. I když, příjde mi vtipné kolik lidí si o mě na první pohled myslí ( nebo spíše myslelo, když jsem byla blond), že jsem namyšlená fiflena, jen protože se jich ve skutečností bojím, tak se jim tak trochu pro jistotu vyhýbám, moc nemluvím atd. :D Možná si těd říkáte, co jsem to za divného člověka. Ale aspon už to víte.
Mějte se krásně:*

Lots of love,
yours V.

3 comments:

  1. S těmi vlasy, jooo mas pravdu..! kkdo neni hezky tak nebude hezky ani s 454654 m dlouhyma vlasama)) ale to neni tvuj pripad, ver mi! podle meho nazoru mas ty nejkrasnejsi oci co jsem kdy videla a zaslouží si být tím, ceho si na tobe lide vsimnou jako prvniho)) vlasy mas taky krasne,ale verim, ze i kdyby ses ostrihala,tak ti brzo zas dorostou ..a zdravejsi))) je to na tobe...jen jsem chtela rict, ver si Virgi, jsi jedna z nejkrasnejsich holek,co jsem kdy videla!!!!:-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klárko, ani nevíš, jak jsi mě ted potěšila, děkuji moc, vždycky píšeš věci, které mi udělají obrovskou radost <3

      Delete
  2. ja si naopak myslim ze vlasy jsou velmi dulezite, dokazou zmenit vzhled, docela razantnim zpusobem:-)) ale zase nerikam ze kratke vlasy jsou spatne, treba pink nebo rihanna s nimi vypadaji uuzasne;-)
    na druhou stranu je lepsi mit kratsi vlasy nez dlouhe znicene, to stoprocentne:-)
    ps. velmi ti zavidim tvuj puvod , muj byvaly je ital , a od te doby jsem do teto zeme zamilovana:-)

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...