Saturday, January 19, 2013

Syoss bez silikonu - Repair & Fullness

Musím říct, že by mě nikdy nenapadlo, že zrovna na Syoss, který mám v lásce, budu muset dělat negativní recenzi.Byla jsem zaujatá především tím, že neměli obsahovat silikony, které jsem zjístila, že nakonec vlasům nijak neškodí! Je to pouze mýlný názor. Ach, super zjištění! At žijou silikony.
"  Co jsou silikony? Jde o syntetické sloučeniny, které jsou velmi rozšířeny v přípravcích vlasové péče a stylingu. Silikony potáhnou vlas tenkou vrstvou, která uhlazuje povrch, a tím usnadňuje rozčesávání a dodává lesk.
 Poškozují silikony vlasy? Nelze tvrdit, že silikony vlasy poškozují. Kromě toho, že určité typy vlasů zatěžují, nepůsobí žádné problémy. Mylný názor, že silikony vlasům škodí, pochází z 80. a 90. let. Tehdy mnoho výrobců používalo ve svých produktech nadměrné množství mnohdy nekvalitních silikonů, které se obtížně vymývaly.
Výhodou produktů bez silikonů v současnosti je fakt, že vlasy méně zatěžují a poskytují jim tzv. „lehkou“ péči. "

Tento text mám ze zdroje: http://zena-in.cz/clanek/profesionalni-pece-bez-zatizeni/kategorie/pece/rubrika/vlasy
 Zezačátku mi přišel v pohodě, vadila mi panská citrusová vůně, kterou šampon a balsám obsahovaly, ale kdyby ta vůně vydržela alespon taková. Fajn, nevoněla zrovna nejlépe, ale dala se přežít. Druhý den ráno se vzbudím, vlasy uschlé a lehce "smradlavé", ale říkám si, že se mi to snad jenom zdá. Vrátím se ze školy a smrad ještě horší. Požádám mamku, at si přičichne a řekne mi, jaktože mi vlasy takto zvláštně zapáchají. " Nejspíš to bude nějakou desinfekcí u vás ve škole" odpověděla mi. Vlasy jsem nastříkala tělovým sprejem a vydržela tak ještě jeden den. Druhý den jsem si opět vlasy umyla, šla spát ráno se probudila a opět ten smrad. Říkám si, že už to fakt není možné, šílela jsem a neustále přemýšlela čím to, že  mi tak smrdí. Povlečení jsem měla čisté a vonavé, hlavu čerstvě umytou. Opravdu jsem si připadala jako blázen, který musí rozluštit nějaké zapeklité enigma. Za dva dny jsem si zase umyla vlasy, ale tentokrát jsem mi k obličeji nějakým způsobem dostaly ještě mokré a všimla jsem si, konečně, že problém je v přípravcích, ne v mé pokožce hlavy, mém povlečení, nebo v mých vlasech jako takových.
Od té chvíle už tyto přípravky nechci ani vidět.
 Štve mě, že jsem do toho dala nemálo peněz, za něco co mám ještě skoro plné a už to nepoužiju. Cena je za kus 119,- za 500 ml.
Výsledek: UŽ NIKDY! Nejhorší přípravky co jsem kdy zkusila!

4 comments:

  1. to jsem netušila,že to bude stát az za tak velke..nic:D ale bylo mi to podezdrele,jak to vsude maji slevnene, tak jsem si pockala na recenzi/tvojii:-* a mam jasno:D zustanu u Welly))

    ReplyDelete
  2. tak to som ai ja nevedela a tiež som sa rozhodovala nad syossom :D Bola by som rada ak by sme sa sledovali navzájom :) http://bibischw.blogspot.sk/ toto je moj blog :) Ja ťa sledujem už teraz a budem na teba čakať :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syoss má některé produkty opravdu profesionální, ale tohle mě opravdu zklamalo. Už si tě jdu přidat mezi sledované :)

      Delete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...