Monday, February 18, 2013

Day 48 | Doctors.


Dnesní noc byla děsná.
 Nemohla jsem spát, bylo mi neskutečně horko a kolem 4. už jsem to prostě vzdala a jelikož máme pokoj pro hosty, tak jsem si lehla tam a usla jsem asi kolem 4.15 ráno!
 Díky bohu, jsem měla v plánu jít dnes k očnímu, jelikož se mi zanítilo spodní víčko oka a začalo mi hnisat, takže jsem si hezky vstala v 10.00, oblekla se, nasnídala a vyrazila. Samozřejmě, víte co mi řekla? At se nejlépe měsíc a půl vůbec nemaluji, nebo at si aspon nemaluji spodní řasy, linky atd. Super no:) Ted si říkám, jak jsem ráda, že se mi to neudělalo na horním, to bych byla asi ztracená. Nemyslím si, že bez make-upu by mě člověk nepoznal, jen si prostě příjdu "holá", jako když vám chybí něco důležitého, ale bez těch spodních řas a linek se to určitě dá v klidu vydržet.
 Aby toho nebylo málo, v Sobotu večer mě tak bolel zub, že jsme si mysleli, že skončím na pohotovosti. Takovou nesnesitelnou bolest si dlouho nepamatuji, to bylo peklo, opravdu. Dala jsem si paralen 500, který mi nezapůsobil ani lehce a asi hodinu na to Aulin, který normálně neberu, protože je příliš silný, ale byl to můj zachránce a po půl hodině jsem už mohla normálně mluvit. Dnes jsem teda volala zubaři, že bych se chtěla objednat, jelikož se ted bojim, aby se mi do toho zubu náhodou něco nedostalo a víte co mi řekli? Že jim .dnes odpadl pacient a mají volno v 17.20, tak jo, to nemám ani čas e psychicky připravit :D
 Dnes mám den lítaní po doktorech, ale zubaře se opravdu dost bojím! Nebyla jsem tam snad 5 let, od té doby co mi sundali rovnátka na pevno a určitě to není nic dobrého, když se k zubaři má chodit aspon 2x do roku na preventivní prohlídku.

Ted si prohlížím ve zbytku času katalog Ikea a sním o novém světlém pokoji, mám ráda ten svůj. Dobře se v něm spí, což je důležité, ale taky je tady často až moc velké teplo, po tom co mi nechali snížit stropn a tak málo světla, že ani ve dne si tady nemůžete číst bez světla, což je šílené.
 Za oknem mám hned balkon, který je kompletně zabydlený holuby, je tam "koberec" plný trusu a i když to každý rok na jaře čistíme, dokonce minulý rok jsme na balkoně udělali novou podlahu, dali nový nábytek a záclony, všechno je ted kompletně po*rané a k vyhození a upřímně koho to nenaštve, že jo? Když je mi v noci moc teplo a nemůžu usnout, tak si ani nemůžu otevřít okno, ze strachu abych nechytla buhví co, nebo mi tady nevlezli holubi a už ted mají na balkoně mládata, které mi za oknem pořad "řvou" . No nic k zavidění. S mámou hledame pořád nový byt, nejlépe mezonetový s velkou terasou, ale otec se nechce stěhovat, jelikož on nerád změny. Chjo, to je tak těžké! Výhled z okna je fakt nadherný, po*raný balkon, školní hriště a sídliště, nádhera opravdu :D:)
-
Těším se na zítřek, včera večer jsem si objednávala Me and Mr Darcy a Fifty Shades Freed na webové stránce Oxford book shop a jsem neskutečně spokojená, zjístila jsem, že tam jsou knihy o dost levnější a to i přesto, že k tomu připočítate poštovné, a konečně by měl zítra přijít balíček <3

Mimochodem, řekla jsem si, že když budu psát články takhle dlouhé, nebudu je překládat do Angličtiny, jelikož by mi to z už tak dlouhého článku udělalo článek mega dlouhý. Takže tak :)
Mějte se krásně a nejlépe zadravě a bez problémů :*

Lots of Love,
yours V.

2 comments:

  1. ja mam podkrovni pokoj, v léte v nem zdechnu, ted mrznu:DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaale :D no jo, člověk chce vždy nejvíc to, co nemá :D

      Delete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...