Friday, February 1, 2013

To London on Monday!



Neuvěřitelné, ale je to tak. V Pondělí, pokud všechno snad dobře dopadne a nepokazí se jako vetšinou něco na poslední chvíli, odlítáme na 3 dny do Londýna ( prosím, at už jsem zdravá, prosím prosím!)
 To je snad můj sen nebo nevím. Minulý rok v červnu jsem strávila 10 dni v Kippax poblíž Leeds, ale na Londýn jsem se mohla dívat leda tak dalekohledem a ted? Aaaa, je tolik věcí co bych chtěla vidět a kam bych chtěla jít! Snad mě to nezklame a je ještě lepší, než jsem všude viděla a slyšela. Prostě opravdu se nemůžu dočat.
 Taky určitě plánuji něco ponakupovat, jelikož, tolik věcí se tam da sehnat co tady ne ... Rozhodě si zajedu do Boots pro Soap and Glory a laky Models Own, Butter London, Essie a Revlon Lip Butters a do TOPSHOPU, který je sice v Praze, ale v Praze jsem max. jednou za rok. A do Zary a určitě nesmím vynechat Primark! ( kež bych měla nekonečno peněz :( )
Aaach, snad to všechno výjde. Doudám, že bude na hotelu Wi-Fi at se vám můžu co nejčastěji ozývat a taky přidávat co nejvíce fotek ( buhví, kdy se tam ještě dostanu, že jo?).
Jinak ani dnes jsem nikam nešla, tak trochu si myslím, že co nevidět zcvoknu! Už chci ven, nejen, že vypadám hrozně, ještě musím být zavřená doma, už ani nevím  jak to tam venku vypadá. Prostě skvěle! A jelikož jsem nemocná a abez síly, se sice snažím pořád dodržovat svou dietu, ale taky chci byt do Pondělka fit, že jo? Co mě ale mrzí, že M. nemůže semnou. Bude mi chybět, i když jsou to jenom 3 dny. Snad si tam jednou budem moct zajet spolu, jen my dva <3
No nic, jdu si dát večeři.
Mějte se krásně:*

Lots of Love,
yours V.

1 comment:

  1. jeziiis, ty se mas:3 ale ja tez jedu do londyna, sice jen na den a v dubnu až,ale přece:)) a pak jeste tyden do Skotska))) hlavně si to tam užij a hodně foť!! at se mam tady pak na co koukat a zavidet:D

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...