Monday, September 16, 2013

Back to ... ( a lot of things, you should read in this article)

Hi Lovelies!

Myslím, že už by bylo načase vám "updatovat" tak trochu můj život, protože asi týden před tím, než začala škola nabral naprosto odlišný směr. A tempo, na které si momentálně musím zvyknout, abych to dala vše zase do kupy. Od pondělí do pátku jsem také byla na plenéru (škola - kresba/malba v přírodě), pokud sledujete můj instagram jistě víte. Neskutečně mě to naplnilo svěží energii a ta příroda ... No nemám slov.
Taky se budu do 2/3 týdnů stěhovat! (viz foto dole)
 Vy, co mě sledujete na instagramu jste zajisté už viděly, jak nádherné místo to je ( no, alespon pro mě). Ani nevíte, jak moc se těším! Konečně budu mít svou vlastní koupelnu, obrovský pokoj, super balkon <3 Paráda. Příjde mi, že se mi vyplnuje čím dál, tím více snů.













( otevřete čipsy a polovina balíčku je fuč:O)


 A hádejte co? Jsem na blond! Tento šílený nápad jsem dostala včera jen tak a dnes zrealizovala. Kdysi už jsem blond byla, asi 3 roky zpátky docela dost dlouhou dobu, takže nemůžu skoro ani říct, že je to nezvyk. Těším se hlavně na to, až si budu moci vyzkoušet různé ombré atp., které by na těch hnědých vidět nešlo. Zítrá mě jen čeká další odbarvovaní, abych to neměla tak moc kanarkově žluté a poté se vám pochlubím i fotkou. Taky mi od zítřka začíná autoškola, které se bojím, jak nikdy a začínám se cítit nějak podivně dospěle :D Doufám, že začnu konečně normálně přidávat články, ale příjde mi, jako bych nic nestíhala skoro a čas běžel rychleji než já.
 

Lots of Love, yours V.

5 comments:

  1. fotky jsou nádherné!:) je z nich vidět ta radost:) s tím stěhováním ti to přeju:) a na to, jaké máš vlásky jsem zvědavá!:)

    ReplyDelete
  2. To ti přeju, tak ať to tak pokračuje dál :)

    ReplyDelete
  3. Úžasné fotky:) a jinak hodně štěstí s autoškolou;D

    ReplyDelete
  4. Krásne fotky a tá krajina a ovce :D.

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...