Sunday, August 10, 2014

(Collective) New In | Summer Vacation 2014


Hi Lovelies!

Omlouvám se za svou nepřítomnost minulý týden, ale ve středu (konečně!) odlétám na Sicilií a měla jsem toho docela dost ( a pořád mám) + čtvrtek/pátek a sobotu jsem strávila v práci a dnes už mám konečně aspon na chvilku zasloužený oddych ( ke kterému jsem jako největší čuně musela přidat oběd ve stylu "ledová čokoláda se šlehačkou, pletenec a croissant" a momentálně si vychutnávám snad nejvíc kalorický Magnum, jaký jsem kdy v životě jedla. Takže od rána mám v sobě jen sám cukr. Jo stydím se za sebe. Fuj.

Hrozně mě rozesmutnila fráze, která je momentálně populární na tumblr a to  "Srpen je v podstatě neděle prázdnin". Nevím, jak u vás, ale tohle léto zatím nevyšlo podle mých představ.
Může za to samozřejmě shoda dosti nepříjemných okolností, se kterýma já ani nic moc neudělám ( i když bych hrozně mioc chtěla) a možná i to, že jsem ještě nebyla na dovolené, takže pro mě ještě nezačalo takové to opravdové "léto".
 Chybí mi moře, ten pocit soli usušené na slunci ve vlasech, Eliana, taky bych samozřejmě brala nějaké to opálení ( věřte, že dnes jsem se až zalekla, jak extremně jsem bílá), jelikož jsem měla jen jednu příležitost chytit bronz za celé létní období a to na koupališti asi před měsícem, což na mě absolutně nejde poznat, samozřejmě. A taky jsem nikdy nebyla moc velký fanoušek solárií. Jak se mi blíží termín dovolené, potřebovala jsem pořídit pár nezbytností ( a také zbytečností, bohužel).



Tento čaj jsem poprve viděla ve vlogu od Zoelly, přesněji zde. Zaujal mě hlavně kvůli tomu, že jsem velikou milovnicí zeleného čaje, ale takový tady těžko seženu! Navíc nedokážu pít slazené horké čaje ( ani medem) a tento už v podstatě "slazený" už je, ale nebude mi to kazit chut, což mě dost přitahovalo. Okamžitě jsem ho musela mít. Poprosila jsem kamarádu, jestli by se mi po něm, zatímco bude v Anglií nepodívala a samozřejmě ho našla. Byla jsem štěstím bez sebe a ted ho konečně mám u sebe. Musím přiznat, nejlepší čaj, jaký jsem kdy v životě pila! Chtěla bych, aby byl nekonečný, nebo aby ho alespon prodávali běžně v obchodech a nemusela kvůli němu otravovat nikoho jiného. Davala jsem ho zkoušet mámě, kamarádkám a všichni jsou z něj "paf". Už jen ta vůně <3 Chutově mi připomíná, když mi máma v dětství, před spaním v Italií dělávala horké mléko a v něm už rozmočené dětské sušenky Plasmon ( které jsou mimochodem vynikající, i když vám zrovna není 5 let, takže pokud jste momentálně někde v Italií, doporučuji vyzkoušet) což mi sama i odsouhlasila. Nemohla jsem si přát lepší čaj, než je tento <3




 Miluji vůni Toni & Guy vlasových produktů. Zamilovala jsem se do Sea Salt spreje a tento na obrázku používam těsně po umytí na mokré vlasy k dodání lesku a výživy. Seženete ho např. v parfumeriích Douglas za 279,-




O vlasové kosmetice Aussie, jsem psala minulý rok, kdy jsem si v létě musela přivézt menší zásobičku z Anglie, jelikož tady nebyla ještě k sehnání, ale konečně jsme se dočkali a najdeme ji i u nás. Eliana byla minulý rok v létě omámená vůní šamponu Miracle Moist a tak ji vezu šampon a kondicioner, jelikož si nejsem jistá, jestli je v Italií mají také konečně v prodeji. Třeba budu překvapená.
Frizz miracle šampon jsem vyzkoušela včera poprvé a i když krásně voněl, na Miracle moist asi nikdy nic mít nebude. A pak klasicky 3 MM Reconstructor, který je už dlouho mým oblíbencem:)
Momentálně mají v DM akci --> šampony za 120,- a kondicionery za 150,-


Na tento produkt od Garnier z řady Goodbye Damage jsem slyšela, přes videa na youtube samou chválu, tak jsem se rozhodla jej také konečně vyzkoušet a zůstala jsem ohromená! Krásně voní, zaceluje povrch vlasů ( čehož jsem si všimla, aniž bych vlastnila mikroskop) a dodává lesk. Bohužel mi jedno balení vydrží max. na 3 umytí (předpokládám), ale funguje výborně :) Cena se pohybuje okolo 90,- .



Další oblíbenec je tento sprej 10 v 1 od Syoss o kterém si můžete přečíst zde. Podle mě jednička, mezi vlasovými spreji, co se drogerií týče. Seženete ho za 119,- 


Tělový olej od Nivea Smooth Sensation mi doporučila minulé léto Eliana a v těchto teplejších dnech, kdy se častěji potíme apod. potřebujeme dodávat hydrataci nejen zevnitř, ale i na povrchu. Moje kůže bývá v létě až přesušená a to se sanžím poctivě dodržovat pitný režim a piju nejméně 2,5 litů neperlivé vody denně. 
Tento olej je ale dokonalým pomocníkem, když pít dostatečné množství vody nestačí. Osobně moc nemusím lepkavý pocit, když se namažu čímkoliv po sprše a také nemám dost trpělivosti čekat, až se vsákne, ale tento mohu pohodlně používat poté, co opláchu ze sebe sprchový gel, jako zavěrečnou tečku. Stojí okolo 99,-



 Hodně lidí nerádo ukazuje na blozích apod. své spodní prádlo a samozřejmě se jim nedivím, jelikož je to dosti osobní věc, ale podprsenka je tak zdobená, že stopro bude krajka vidět, i kdybych nechtěla ( a kalhotky skoro nejdou najít na obrázku), tak proč ji neukázat i tady? Spodní prádlo je snad jediná věc, která mě opravdu baví nakupovat. O to více, když jsou lsevy. Podprsenka mě vyšla jen na 150,- a kalhotky za 199,- ( H&M obojí)

 Potřebovala jsem nutně obyčejné černé baleríny a nakonec jsem přečejenom vybrala tyto z H&M za 299,-, i když bych teda radši měla černé baleríny od Tod's, ale co se dá dělat :D
 Miss Sporty - Lasting colour - Odstín 380
 Miss Sporty - Clubbing colours - Odstín 038
 Miss Sporty - Lasting colour - Odstín 510
 Miss sporty - Lasting colour - Odstín 150
 She stylezone - Odstín 140
 She stylezone - Odstín 323
 She stylezone - Odstín 115
 She stylezone - Odstín 273

V létě je pro mě nejlepší období na střídání co nejvíce barev, co se laků na nehty týče. Musím uznat, že poslední dobou si jich kupuji docela dost, ale např. mé oblíbené od Miss Sporty, které vydrží věčnost vychází na pouhých 39,-?  A tyto od She stylezone koupíte jen za 49,-


 A nakonec tento korektor od Rimmel London, Match Perfection, který jsem vybrala v odstínu 010 Ivory. pochybuji, že bude dobrý, jako korektor od M.A.C, který jsem ukazovala ve videu "What's in my makeup bag?" , ale potřebuji něco levnějšího, pokud nemám zrovna chut dávat do korektoru tolik penězů. Ještě jsem jej nestihla vyzkoušet, ale snad budu spokojená.

Doufám, že si užíváte poslední dny prázdnin co nejvíc to jde <3

Lots of Love, yours V.

3 comments:

  1. Líbí se mi ty odstíny laků od She a zaujal mě i ten olej od Nivei :)
    veru-life.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. ten korektor chcem uz strasne dlho vyskusat :)

    Inak posledné dni DERMACOL giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/07/letna-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. odstín 323 od she je boží, už jsem na něj koukala vloni :) krásné prádlo, tohle mi na blozích vůbec nevadí.

    ReplyDelete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...